Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 14:19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστικά εκτός στόχου της Γ΄Εθνικής η Ελλάς Σύρου μετά την παραίτηση του Αστέρα Βάρης απο το ματς της Κυριακής

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί η 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Γ' Εθνική για τον 8ο όμιλο.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Αστέρας Βάρης δήλωσε παραίτηση από το παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου, με το παιχνίδι να κρίνεται 3-0 άνευ αγώνα και ουσιαστικά να μην αλλάζει κάτι στη σειρά των ομάδων που ανεβαίνουν στη Γ΄Εθνική, καθώς στο προγραμματισμένο αγώνα η Ελλάς χρειαζόταν νίκη με 4-0.

Με δεδομένο ότι η προκήρυξη δεν προβλέπει τιμωρία, κρίνονται και οι τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου, με τον Ηλυσιακό, την ΑΕΡ Αφάντου και τον Αστέρα Βάρης να κερδίζουν την άνοδο στη Γ' Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Δικαίως η απόφαση αυτή του Αστέρα Βάρης θα φέρει τον αποτροπιασμό στο στρατόπεδο της Ελλάς Σύρου, καθώς θα στερηθεί να παλέψει την άνοδο της μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, για την ιστορία στο έγγραφο του ο Αστέρας Βάρης για την παραίτηση του επικαλείται μεγάλα έξοδα μετακίνησης κτλπ, τα οποία δεν μπορεί αν καλύψει και υποχρεώσεις αθλητών του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares