Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 07:33

Φιλικός αγώνας ακαδημιών του ΑΟ Κύθνου με Ολυμπιακό!

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου στην Κύθνο θα πραγματοποιηθεί μία πολύ σημαντική αθλητική συνάντηση, ίσως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει συμβεί στο νησί.

Ύστερα από προσωπικές ενέργειες του προπονητή των ακαδημιών του νησιού Σταύρου Κονιδάρη και με την μεσολάβηση του Σταμάτη Μανωλικίδη, θα φιλοξενηθεί τμήμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς απαρτιζόμενο από παιδιά της Ε' και ΣΤ' δημοτικού, που θα συνοδεύονται από τον προπονητή Τάσο Λαζάρου.

Ο Χαιδαριώτης προπονητής που έχει παντρευτεί και ζει μόνιμα στην Κύθνο, έχει ξεκινήσει μαζί με το συμβούλιο της ομάδας, μία σοβαρή προσπάθεια οργάνωσης των ακαδημιών, έχοντας συγκεντρώσει 62 παιδιά και ο απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί στο μέλλον μία ομάδα, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, για να αποκτήσει το νησί τον εκπρόσωπο του στα αθλητικά πράγματα του νομού. 

Η προσπάθεια άρχισε τον Νοέμβριο του 2013, οι πρώτες επαφές για δραστηριότητα έχουν γίνει με την Κέα και την Σίφνο, ενώ τελευταία στιγμή δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή στο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών, κάτι που αναμένεται να γίνει του χρόνου.

Το μεγάλο θέμα είναι το γήπεδο του Μέριχα, που είναι ακόμα χωμάτινο, αλλά όλοι πιστεύουν ότι με την συνδρομή τόσο του απερχόμενου δημάρχου κ. Φίλιππα, όσο και του νεοεκλεγμένου κ. Γαρδέρη, θα δρομολογηθούν λύσεις, που είναι απαραίτητες προκειμένου να ιδρυθεί επίσημα η ομάδα και να διεκδικήσει την συμμετοχή της στο Κυκλαδικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ με την δουλειά στις ακαδημίες, υπάρχει η φιλοδοξία να είναι έτοιμη η υποδομή για την συγκρότηση της ανδρικής ομάδας όταν έλθει η ώρα.

Το φιλικό με τον Ολυμπιακό είναι μία καλή ευκαιρία για να γίνει η απαρχή και βέβαια όλοι στην Κύθνο ανυπομονούν να δείξουν την Κυκλαδίτικη φιλοξενία στους προσκαλεσμένους τους.

gipedo-driopidas-2013

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares