Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 16:12

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στο "Tinos Cup 2014"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στην πανέμορφη Τήνο το τουρνουά ακαδημιών ποδόσφαιρου "Tinos Cup 2014" που διοργάνωσε η εταιρία "Boca sport".

200 παιδιά χωρισμένα σε 2 ηλικιακές κατηγορίες (παίδες – παμπαίδες) πέρασαν τρεις υπέροχες ημέρες γεμάτες διασκέδαση, κέφι και χαρά.

Το Tinos Cup είναι ένα επιτυχημένο τουρνουά που διοργανώνεται για 2η χρονιά υπό την επίβλεψη του Τηνιακού ποδοσφαιριστή Αντώνη Φώσκολου, που είναι ο εμπνευστής και ψυχή της διοργάνωσης.

Φέτος οι αγώνες έγιναν 24-26 Ιουνίου, πράγμα που ίσως αλλάξει από την επόμενη χρονιά, καθώς οι διοργανωτές δεν θέλουν να συμπίπτει με το Πανκυκλαδικό που είναι το μεγαλύτερο τουρνουά του Νομού.

Για την ιστορία την 1η θέση και στις 2 κατηγορίες κατέκτησε η ομάδα Κόσμος ΒΠ ενώ ακολούθησαν κατά σειρά οι: Ακράτητος, Άνω Μερά, ΑΟ Πειραιάς, ΑΟΤηνου, super balla και ο ΑΟ Χαλκίς.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του Πανθηραϊκού Ντέμης Ζώνας και ο Προπονητής Σάκης Δέδες, οι οποίοι ανέλαβαν να διαιτητεύσουν του αγώνες. Ο μεγάλος χορηγός ήταν το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο της "INTERAMERICAN FARANTOURIS FINANCIAL ADVISORS" ενώ σημαντική υποστήριξη παρείχε και ο Δήμος Τήνου.

Αμέσως μετά την λήξη των αγώνων ο υπεύθυνος του TinosCupΑντώνης Φώσκολος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο στις μέρες να βλέπεις σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον τόσα παιδιά να παίζουν και να διασκεδάζουν, αφήνοντας πίσω τους τις δυσκολίες και τις έννοιες μιας ολόκληρης χρονιάς....θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε να σημειωθεί τόσο μεγάλη επιτυχία σε αυτή την διοργάνωση και να τους υποσχεθώ οτι του χρόνου θα περάσουμε ακόμα πιο όμορφα».

TINOS CUP 2014 1

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares