Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 07:47

Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο 2ο Τουρνουά Ακαδημιών "Κωνσταντίνος Τραντάς"

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών από τις ακαδημίες της ομάδας του Πανσιφναϊκού αλλά και με την παρουσία της ομάδας νέων της Κύθνου ολοκληρώθηκε για 2η χρονιά το τουρνουά ακαδημιών «Κωνσταντίνος Τραντάς» στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή των ακαδημιών της Σίφνου.

Δείτε εδώ... περισσότερες φωτος απο τη Σϊφνο.

Μετά την πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Μήλο, οι μικροί αθλητές του Πανσιφναϊκού, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τη συμμετοχή τους στο 2ο τουρνουά ακαδημιών «Κωνσταντίνος Τραντάς» που διοργάνωσε και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία το σιφνέϊκο σωματείο. Φέτος μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΣ επιφύλαξε μία έκπληξη στους αθλητές της, φέρνοντας τη νεοσύστατη ομάδα νέων της Κύθνου για να συμμετάσχει στο τουρνουά ως αντίπαλος της δικής της ομάδας νέων. Οι μικροί αθλητές μάγεψαν το κοινό με τις προσπάθειές τους και το πάθος τους και έδειξαν σε όλους ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το τουρνουά ξεκίνησε με τους λιλιπούτειους αθλητές του ΠΑΣ που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χορτάρι του Θόλου και έδειξαν ότι μαθαίνουν από πολύ νωρίς τα μυστικά της μπάλας.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Junior του ΠΑΣ που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, άσπρους και μπλε και για πάνω από 40 λεπτά μας εμφάνισαν μερικά ψήγματα μόνο του τεράστιου ταλέντου τους και μας έδειξαν γιατί έφτασαν τόσο ψηλά στη διοργάνωση της Μήλου την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Ακολούθησε το ματς μεταξύ των παίδων του Πανσιφναϊκού ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά γκολ, την συνεχή ανατροπή στο σκορ και τις σπουδαίες φάσεις που δημιούργησαν οι παίχτες και των δύο ομάδων μπροστά από τις δύο εστίες.

Το ματς που έκλεισε το τουρνουά ήταν αυτό μεταξύ των νέων του ΠΑΣ και της ομάδας νέων της Κύθνου. Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, ωραίους συνδυασμούς αρκετά γκολ και προσέφερε πλούσιο θέαμα σε όλους τους παραβρισκόμενους που χειροκρότησαν μέχρι το τέλος τους αθλητές και των δύο ομάδων.

Έτσι ολοκληρώθηκε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τις ακαδημίες του ΠΑΣ και ξεκίνησε από τώρα ο σχεδιασμός για την επόμενη ώστε να φέρει στους μικρούς αθλητές μας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Μετά την απονομή σε όλους τους αθλητές των μεταλλείων και των επάθλων ακολούθησε σόου με βεγγαλικά που έκλεισε ευχάριστα τη βραδιά και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares