Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 07:29

Σίφνος: 3ο Τουρνουά Κωνσταντίνου Τραντα

Με την επιτυχή διεξαγωγή του 3ου τουρνουά Ακαδημιών Κωνσταντίνος Τραντάς έκλεισε η χρονιά για τις ακαδημίες του Πανσιφναϊκού.

Το τουρνουά που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει η ομάδα της Σίφνου στη μνήμη του μικρού Κωνσταντίνου Τραντά και έχει γίνει θεσμός, τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από όλους τους μικρούς αθλητές του Πανσιφναϊκού, οι ομάδες τζούνιορ και νέων του ΑΟ Σερίφου, ο δήμαρχος Σίφνου και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας Χρήστος Αρβανίτης που έκανε και την απονομή των μεταλλείων στους μικρούς αθλητές.

Δείτε εδώ... φώτος

Δελτίου Τύπου ΑΟ Σερίφου

Σέριφος 29/06/2015

Θέμα : 3ο Τουρνουά Κωνσταντίνου Τραντα Σίφνος 28/06/2015 – Ευχαριστήριο στο Χορηγό Ακαδημιών.

Το Δ.Σ. της ομάδας η αθλητές μας και οι γονείς των αθλητών μας Ευχαριστούν θερμά την   ομάδα του Πανσιφναϊκού για την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν στο 3ο Τουρνουά   Κωνσταντίνου Τραντα 2015 και συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση.

Ο Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ έλαβε μέρος με δυο (2) τμήματα ακαδημιών (JUNIOR, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ) - (ΠΑΙΔΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΟ) με 25 Αθλητές.

Αυτό που μας χαροποίει ιδιαίτερα είναι ότι και τα δυο νησιά έχουν πολλά νέα ταλέντα στις ακαδημίες τους που θα προσφέρουν πολλά και στις ομάδες τους αλλά και στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αν βέβαια κάποια στιγμή αξιολογηθούν από τους προπονητές των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας στις νέες εμφανίσεις των Ακαδημιών μας το Ξενοδοχείο ΝΑΙΑΣ τον Κο Πελοποννησιο Μιλτιάδη για την ευγενική αυτή χορηγία, τους αθλητές μας για την άψογη αθλητική τους διάθεση και συμπεριφορά, και τους γονείς τους για την συμπαράσταση τους.

                                              

Ο Πρόεδρος                                   Το Δ.Σ                                 Γεν. Γραμματέας

Ραμπιας Σάββας                                                                       Μαγουλάς Δημήτριος

Δείτε και εδώ... φώτος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares