Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 17:31

Ερυθρόλευκος ο Δεγαϊτας του ΠΑΣ, βλέπουν και Μπουλάρι

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου και δη του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου ο Νίκος Δεγαϊτας ανήκει από σήμερα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

DEGAITAS MIKRIΟ 14χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ που είναι γέννημα – θρέμμα και ποδοσφαιρικό δημιούργημα του ΠΑΣ Νάξου και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Μικτής και της Περιφερειακής ομάδας και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει πολύ με στόχο να πετύχει πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός Ναξιώτης κατάφερε με την αξία του να ξεχωρίσει με τις Μικτές ομάδες, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα μεταξύ αυτών και του Ατζέντη Άγγελου Βεϊζη που στη συνέχεια μεσολάβησε ώστε ο Δεγαϊτας να συμμετάσχει και τελικά να περάσει τα τεστ του Ολυμπιακού και να δεχτεί την πρόταση για να γίνει μέλος της ομάδας κ15 των Πειραιωτών.

Το ευχαριστώ

Φυσικά πίσω από κάθε επιτυχία βρίσκονται κρυμμένα κάποια μυστικά. Ο Δεγαϊτας όπως προαναφέραμε έχει δουλέψει συστηματικά στον ΠΑΣ Νάξου, που είναι μία ακαδημία που δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, όμως DEGAITAS MPAMPASστην περίπτωση του Νίκου Δεγαϊτα, έπαιξε ρόλο και η οικογένεια του… μιλάμε για μία οικογένεια που έχει στηρίξει την κάθε προσπάθεια του παιδιού της και έχει σταθεί δίπλα του σε όλες τις επιλογές του. Ο Πατέρας Βαγγέλης Δεγαϊτας μιλώντας αποκλειστικά στο S.C. τόνισε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του παιδιού του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΠΑΣ Νάξου και τους ανθρώπους που γαλούχησαν ποδοσφαιρικά το παιδί του: «Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι σαν οικογένεια που το παιδί μας θα αγωνιστεί με την φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την δουλειά που κάνουν και δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Φυσικά το ευχαριστώ φαίνεται λίγο για την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΣ Νάξου και την δουλειά που έχει γίνει με τα παιδιά. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας και ιδιαίτερα στον Προπονητή Πέτρο Μαράκη και τον Γυμναστή Πέτρο Σιδερή».

ΠΑΣ Νάξου

Στον Ολυμπιακό ο Δεγαϊτας δεν θα είναι ο μόνος Κυκλαδίτης αφού εκεί θα βρει τον Συριανό Αντώνη Φουάση και πολύ πιθανόν να υπάρξει συμπαίκτης με τον Εμιλιάνο Μπουλάρι που επίσης είναι παίκτης του ΠΑΣ Νάξου και βρίσκεται στο στόχαστρο της Πειραιώτικης ΠΑΕ.

Ο Μπουλάρι που έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση Νάξου υπό τις οδηγίες του Στέλιου Πολέμη και στην συνέχεια του Βασίλη Απειρανθίτη, μεταγράφηκε την τελευταία χρονιά στον ΠΑΣ Νάξου, όπου με την συμμετοχή του στους τελικούς Κυκλάδων και την απόδοση που είχε τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και άλλων Αθηναϊκών ΠΑΕ.

Όμως όπως όλα δείχνουν οι δύο παίκτες δεν θα είναι οι μόνοι που θα μεταγραφούν σε ομάδες της superleague, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ακόμα ένα παίκτης του ΠΑΣ, ο Πρεβόλης έχει ήδη επιλεχθεί από τον Ατρόμητο και πλέον το αν συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην κ15 της Αθηναϊκής ΠΑΕ είναι θέμα απόφασης του και της οικογένειας του.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει προϊστορία Κυκλαδιτών, αφού στο παρελθόν έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα οι: Ιουλιανός Μουστάκης (Νάξος), Στάθης Παπαδημητρίου (Μήλος) και Χρήστος Αριανούτσος (Πάρος) που υπήρξε και αρχηγός στις ομάδες κ17 και κ19.

bulari

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares