Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 18:48

Νίκη με φόντο την πρωτιά για τον ΠΑΣ Νάξου [pics]

Μεγάλη νίκη που του δίνει το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου της Κ15 πέτυχε πριν λίγο ο ΠΑΣ Νάξου, που ως τυπικά γηπεδούχος επικράτησε με 0-2 του Πανναξιακού.

Ο ΠΑΣ Νάξου στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία, δημιουργώντας 2-3 καλές στιγμές που δεν του απέφεραν όμως κάτι καλό.
Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 10' με σουτ του Παντελαίου που πέρασε λίγο άουτ. Στο 13' ο Πρεβόλης με ατομική ενέργεια και σουτ αναγκάζει τον Μαργαρίτη σε δύσκολη απόκρουση.
Στο 29' και πάλι ο Πρεβόλης με σουτ από τα πλάγια «δοκίμασε» και πάλι τα ρεφλέξ του Μαργαρίτη.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα, αλλά ο Πανναξιακός σε μία κόντρα επίθεση κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαγογιάννη στον Βρεττό. Ο ίδιος ο παίκτης του Πανναξιακού ανέλαβε την εκτέλεση   στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Παντελαίος χάνει μοναδική ευκαιρία, όταν από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
0-1 Η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 68' όταν ο Κατσουρός με ένα μονοκόμματο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μαργαρίτη και άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.
Στο 75' ο Βρεττός στη μοναδική αξιοσημείωτη φάση του Πανναξιακού στο 2ο μέρος απειλεί με σουτ που πέρασε λιγο άουτ.
0-2 Το τελικό 0-2 ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Πρεβόλης με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσέ το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ Νάξου παίρνει ισχυρό προβάδισμα για τη συνέχεια, ενώ ο Πανναξιακός για να μείνε στην διεκδίκηση μιας θέσης που θα τον στείλει στα τελικά θέλει οπωσδήποτε νίκη στη Σαντορίνη κόντρα στον Πανθηραϊκό, που έχει 6 βαθμούς έναντι 4 των Ναξιωτών.
Διαιτητές: Νεοκοσμίδης -Ψαρρας
Συνθέσεις
Πανναξιακος (Ζαφειρης): Μαργαρίτης, κουναδης, Φακίνος, Λεγάκης, Βερνίκος, Βρεττος, Μελισσουργός (47' Δράγαζης), Μπάλα, Καραπάτης (79' Λάμκια) , Κασέμι, Καραμάνης (61' Γκέρος).
ΠΑΣ Νάξου (Μαρακης): Μανδηλαράς Γ., Σιδερής Κ. (50' Σιδερής Ν.), Κωστούλας (80' Μαρεζεπα), Σέργης, Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Μανδηλαράς Μ. (80' Μαρούλης Ε.), Πριντεζης (41' Μαρκοπουλιότης), Κατσουρός (71' Γκούφας), Πρεβόλης, Παντελαίος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares