Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 19:55

Γκολ και θέαμα στη Μύκονο

Μια μεγάλη νίκη σε συνδυασμό με μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ15 του Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον Α.Ο. Σύρου στο Γήπεδο του Κόρφου υπό τη παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες.

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 5-0 της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο. Σύρου και μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται πολύ κοντά στη πρόκριση για το φάιναλ φορ, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο από τη Σύρος 2002 που είναι με ένα βαθμό μπροστά πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7’ μετά από κλέψιμο του Δακτυλίδη στη δεξιά πλευρά και πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Πρίντεζη. Στο 39’ θα γίνει το 2-0 για τον Α.Ο. Μυκόνου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δάρα έπειτα από σέντρα του Δακτυλίδη από αριστερά.

Με πλασέ του Κάνιουρα στην αριστερή γωνία του Πρίντεζη έγινε το 3-0 στο 59’, πέντε λεπτά αργότερα ένα μακρινό σουτ από τα δεξιά του Ζουγανέλη με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των Συριανών. Τη υπογραφή του στα γκολ έβαλε και ο Μπομπάι στο 85′ με σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή κάνοντας έτσι το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Χότζα, Σιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Πατσάνι, Κάνιουρας, Δάρας, Δακτυλίδης, Μπομπάι.

Επίσης έπαιξαv και οι Καλόγερας, Μπάτσκα, Παντάζογλου, Μπουρνένης, Ζωγράφος, Ξυδάκης

Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Πρίντεζης, Βλαχογιάννης, Τοκμάκης, Ανανιάδης Ζ., Τομαής, Ανανιάδης Ι., Μπόμπο, Ροσολάτος, Πρέκας, Αρακάς, Ρουσουνέλος.

Επίσης έπαιξαν και οι Ζίου, Καζαντζάκης, Αραγιάννης, Μαρξιράς, Μαυρής, Βαμβακούσης, Ρογγότης

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Γρυπάρης Μ., Υφαντίδης Γ, και Κουκά Α.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares