Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 09:33

Στο Πανκυκλαδικό ο ΠΣΑΠ

Μετά την παρουσία του στο 10ο Πανκυκλαδικό, ο ΠΣΑΠ για δεύτερη χρονιά θα τιμήσει με την παρουσία του την γιορτή του ''μικρού ποδοσφαιριστή'' που θα διεξαχθεί φέτος στην Πάρο.

Ο Σύνδεσμός μας στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιούμε σε σχολεία και Ακαδημίες σε όλη την Επικράτεια.

Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί ότι στο πλαίσιο της πλέον πρόσφατης «34ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή» προχωρήσαμε σε υλοποίηση της δέσμευσης που είχαμε αναλάβει δημόσια κατά τη διάρκεια της περασμένης ''33ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή''). Ειδικότερα, ένα χρόνο πριν, θέσαμε ως στόχο τη δωρεά ενός αυτοκινήτου στο Σύλλογο Πίστη με σκοπό τη διευκόλυνση των παιδιών που νοσούν από Νεοπλασματικές παθήσεις για τη μεταφορά τους, προς την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» - Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είτε για τη νοσηλεία τους είτε για τις ιατρικές τους εξετάσεις. Τη φετινή χρονιά, όπως γνωρίζετε, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώσαμε ότι ο στόχος αυτός επετεύχθη παραδίδοντας ενώπιον όλων κατά τη διάρκεια της «34ης Γιορτής του Ποδοσφαιριστή» τα κλειδιά ενός αξιόπιστου αυτοκινήτου στον Πρόεδρο του Συλλόγου «Η Πίστη>), κ. Χρήστο Βλάχο, για τις ανάγκες μεταφοράς των 110 παιδιών που νοσηλεύονται Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» η οποία στεγάζεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Συνεπεία των ανωτέρω και με δεδομένη την ιδιαίτερη ευαισθητοποίησή μας απέναντι στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς και της κοινής γνώμης εν γένει, δια της παρούσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα συμμετάσχουμε και στο 11 0 Πανκυκλαδικό Τουρνουά και μάλιστα ευελπιστούμε η φετινή μας συμβολή και συμμετοχή να είναι πιο ενεργός και ουσιαστική.
Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να σας διαθέσουμε προς διανομή τρεις χιλιάδες (3000) βραχιολάκια τα οποία θα φέρουν τυπωμένα τα μηνύματα του Συνδέσμου «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία», «λέμε ΟΧΙ στο ρατσισμό>) και «Γίνε ΔΟΤΙΙΣ ΜΥΕΛΟΥ των οστών» (χίλια κομμάτια για κάθε μήνυμα) καθώς επίσης και εκατό (100) μπάλες (5 για κάθε σωματείο/ακαδημία που θα λάβει μέρος στο Τουρνουά). Παράλληλα, ενόψει της επικείμενης συμμετοχής μας εξετάζουμε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στο 1 1 0 Πανκυκλαδικό Τουρνουά από κοινού με εκπροσώπους του Συνδέσμου και διακεκριμένος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.
Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένης της έμπρακτης στήριξης και ενεργούς συμμετοχής του Συνδέσμου στη διοργάνωση του επικείμενου Πανκυκλαδικού Τουρνουά, θα επιθυμούσαμε, εφόσον
είναι δυνατό, να υπάρξει ρητή αναφορά στο σχετικό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για την προώθηση του Τουρνουά, ότι αυτό λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Π..
Κλείνοντας, σας ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκλησή σας να παρευρεθούμε και στο φετινό Πανκυκλαδικό ΤουρνουάΕικόνα
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares