Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 19:41

Μπατίστα και Σουρλής στην Κύθνο

Στην Κύθνο πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα ο Ντανιέλ Μπατίστα και ο προπονητής του Αιγάλεω Γιώργος Σουρλής.

Ο Γ. Σουρλής που κατάγεται από το νησί και το επισκέπτεται τακτικά, βρήκε την ευκαιρία για λίγη ηρεμία πριν από τα σπουδαία μπαράζ που ακολουθούν για την ομάδα του.
Μαζί με τον Ντ. Μπατίστα που ήταν προσκεκλημένος του ΑΟ Κύθνου, δεν παρέλειψαν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις του Σ. Κονιδάρη.
Εκτός από την φιλοξενία των ανθρώπων της Κύθνου ο Ντανιέλ σχολιάζοντας την δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Κύθνου, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επαγγελματική δουλειά που γίνεται παρά τα δεδομένα προβλήματα και την έλλειψη γηπέδου.
Τα τμήματα του συλλόγου ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών, με στόχο να κλέψουν ξανά τις εντυπώσεις και να παρουσιάσουν ένα ακόμη πιο ελκυστικό αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που επέδειξαν πέρυσι στη Σύρο και απέσπασαν τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων.
Μάλιστα η παρουσία του Γ. Σουρλή διευκόλυνε το κλείσιμο φιλικών αγώνων με τα τμήματα του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας.
Αξιοσημείωτη η πρόσκληση του Γ. Σουρλή στον Σταύρο Κονιδάρη για να παραβρεθεί στο μεγάλο ντέρμπυ Αιγάλεω - Προοδευτικής, κάτι που θα συνέβαινε διότι και οι άνθρωποι του Κορυδαλλιώτικου σωματείου είχαν ήδη προσκαλέσει τον προπονητή σε αυτό το ματς που θα αναβιώσει μνήμες άλλων εποχών όταν οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες.SOYRLIS KONIDARIS
Άλλωστε ο ίδιος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά σε αυτές τις παραδοσιακά ποδοσφαιρικές περιοχές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΣΕ Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ SPORTCYCLADES.GR
O προπονητής του ΑΟ Κύθνου σε επικοινωνία μας δήλωσε .
''Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Παριανό προπονητή Μιχάλη Παπαδάκη, για το ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του σε αγωνιστικά προβλήματα που του ετέθησαν εν όψει του πανκυκλαδικού τουρνουά.
Του γνωστοποιήσαμε το πρόβλημα μας σχετικά με κάποια παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ηλικιακά γκρουπ και αμέσως ενδιαφέρθηκε και βρήκε τις λύσεις προκειμένου να συμμετάσχουν και αυτά στην γιορτή του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.
Μαζί με μερικές ακόμη ομάδες που έχουν το ανάλογο πρόβλημα θα διοργανωθεί ένα μίνι τουρνουά λύνοντας το γηπεδικό πρόβλημα. Ο Μιχάλης Παπαδάκης είναι ένα κόσμημα για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο!
Παράλληλα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και την ιστοσελίδα σας, γιατί καθημερινά αποδεικνύει πως αγαπά τον αθλητισμό και δεν θα διστάσω να αποκαλέσω λειτούργημα την δραστηριότητα σας... Συνεχίστε το σημαντικό σας έργο!''

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares