Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 17:23

Ώρα τελικών… για τον Α.Ο. Μυκόνου!

Και τώρα έφτασε η ώρα των τελικών με τον Α.Ο. Μυκόνου, με τα τμήματα Κ15 και Κ17 να παίζουν απέναντι στον Αίαντα Σύρου και τον Α.Ο. Πάρου αντίστοιχα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους, για τη Παρασκευή (17/06) και τη Κυριακή (19/06) όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στις κατηγορίες τους.

Οι δύο ομάδες έρχονται με φορά στο τελικό, καθώς η Κ15 κατάφερε να προκριθεί στο τελικό με σκορ 5-1 απέναντι στον Πανθηραϊκό παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα Κ17 στο τελευταίο αγώνα των ομίλων όπου της έδωσε και την απευθείας πρόκριση στον τελικό κατάφερε να πάρει επίσης να πάρει μια ευρεία νίκη με 1-6 απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως σε αυτούς του δύο τελικούς, αναμένεται τα γκολ και το θέαμα σε αυτούς τους δύο τελικούς να έχουν τον πρώτο λόγο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Α.Ο. Μυκόνου, τη φετινή περίοδο διεκδίκησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και στις τέσσερις κατηγορίες που συμμετείχε. Η αρχή έγινε με την ανδρική ομάδα η οποία όμως κατέληξε 2η στα βαθμολογία κάνοντας μια καλή εμφάνιση τη φετινή περίοδο.

Η συνέχεια έγινε με τους «μπέμπηδες» του Α.Ο. Μυκόνου οι οποίοι έφτασαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, η οποίοι όμως παρά τη πολύ καλή τους παρουσία ηττήθηκαν στα ημιτελικά με 3-1 από τον Π.Α.Σ. Νάξου.

Τέλος ο επίλογος για τους Μυκονιάτες θα γραφτεί τη Παρασκευή (17/6) και την Κυριακή (19/6), με τις ομάδες Κ15 και Κ17 να παίζουν στους τελικούς των κατηγοριών τους. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares