Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 19:53

Επιστρέφει με εμπειρίες και διακρίσεις ο ΑΟ Μυκόνου

Με πολλές εμπειρίες, την 2η θέση της Κ15 και την βράβευση του Δακτυλίδη επιστρέφει στη Μύκονο ο ΑΟ Μυκόνου μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Ατρόμητου στο Λουτράκι.


Αν και oi παίδες του Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησαν δυνατά στο τελικό του 2ου τουρνουά του Δικτύου Σχολών «Τάκης Μιχαλέτος» 2016, ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από την ομάδα Κ15 του Ατρόμητου.
Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο ματς με τον Καστόρη να πετυχαίνει τα πρώτα δύο τέρμα της ομάδας του, όμως οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε πιο αποφασίστηκα, προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ για να μειώσει στο σκορ, αλλά ο Μακρυγιαννάκης θα κάνει το 3-0 και θα «κλειδώσει» το ματς υπερ της ομάδας του.
Για τον Α.Ο. Μυκόνου αγωνίστηκαν: Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Χόντζα, Σιώζος, Τσάνης, Νταούντ, Κατσικαλάκης, Γκιόγκα, Δάρας, Δακτυλίδης, Κάνιουρας, Μπουρντένης, Καλογεράς, Μπάτσκα, Καραφυλάκης, Πατσάνι, Λουκής, Σαρρής
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν : Σαχάι, Καρδαμής, Ρίζος, Σάσσαλος, Γιαννακίδης, Σαμούρης, Καστόρης, Πομώνης, Μακρυγιαννάκης, Σάνι, Βολής, Κωστόπουλος, Αδαμόπουλος, Μιχελής, Πιέτρης, Ρουσσόπουλος, Σάλτας, Τουμαζάτος, Μπουρνέμης
Η ομάδα Κ15 του Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στο 2ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών «Τάκης Μιχαλέτος», ενώ η ομάδα Κ13 κατάφερε να πάρει το βραβείο Fair Play.
Τέλος ο Μυκονιάτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Δακτυλίδης, βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά.

IMG 1834

 

IMG 1929

 

IMG 1938

 

IMG 1958

 

IMG 1963

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares