Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 11:55

Αποκλειστικό: Με τον ''Δικέφαλο'' στο στήθος ο Δημήτρης Φραγκίσκος

Τα φτερά του για την super league και συγκεκριμένα την ΑΕΚ άνοιξε ο Δημήτρης Φραγκίσκος του ΠΑΣ Νάξου.

Ο αρχηγός της Μικτής Κυκλάδων, που αποτέλεσε το τελευταίο διάστημα στόχο πολλών ΠΑΕ του κέντρου, βρέθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης, όπου υπέγραψε για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φραγκίσκος ήταν για μεγάλο διάστημα στο μικροσκόπιο τον ανθρώπων της Ένωσης και πέρασε με επιτυχία όλα τα δοκιμαστικά. Ο Ναξιώτης θα συμμετάσχει κανονικά με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Κ17 της super league. 

Ο Δημήτρης προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού και αθλητής του στίβου. Σε ηλικία 6 ετών γράφτηκε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Νάξου, όπου  με την καθοδήγηση του προπονητή του Πέτρου Μαράκη έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου πάνω σε σωστές βάσεις. Το ταλέντο του και το ήθος του σαν αθλητής τον έκαναν να ξεχωρίσει σύντομα και να αναδειχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Ήταν αρχηγός στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έχει επιλεχθεί και συμμετάσχει στους αγώνες της Περιφερειακής Ομάδας του Αιγαίου.

Πλέον μετά και αυτή  τη μεταγραφή, οι παίκτες του ΠΑΣ Νάξου που συμμετάσχουν σε ομάδες της super league γίνονται πέντε (5). Η αρχή έγινε πέρυσι με τους Μπουλάρι και Δεγαϊτα και την μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν ο Ξενάκης που υπέγραψε πρόσφατα στον Ατρόμητο και ο Μαρκοπουλιώτης στην ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν ο Ξενάκης δεν θα είναι ο τελευταίος, καθώς στον ΠΑΣ Νάξου το ταλέντο περισσεύει και υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να διακριθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω!

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά από τις Κυκλάδες να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να φτάσουν ψηλά!

FRAGKISKOS ORTHIA

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares