Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 12:42

Αποκαλυπτήρια της ''Σχολής Ποδοσφαίρου της Arsenal Σύρου''

Η διοίκηση της ακαδημίας της... Σχολής Ποδοσφαίρου της Arsenal Σύρου έκανε την... επίσημη παρουσίαση της στους γονείς αλλά και στα ΜΜΕ την Δευτέρα 12/9.

Στην επίσημη... πρώτη το παρών έδωσε ο Διευθυντής της Arsenal soccer school Αντώνης Βλάχος, αλλά το... μάτι της Arsenal πάνω από τα Βαλκάνια Λάκης Παπαΐωάννου.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις της σχολής στον Πάγο, εκτός των προπονητών και των γονέων έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων Ρένος Φρέρης. Την αρχή στις ομιλίες έκανε η κ. Γεωργία Ρούσσου η οποία καλωσόρισε τους γονείς, αλλά και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης, ευχήθηκε η προσπάθεια αυτή να πιάσει... τόπο και οι Κυκλάδες να αναπτυχθούν ποδοσφαιρικά ακόμη περισσότερο. Ο Αντώνης Βλάχος στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε:

"Είμαστε η αρχαιότερη σχολή ποδοσφαίρου εκτός Αγγλίας και αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο. Έχουμε προγραμματίσει κάποιες ενέργειες για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια συνεργασίας με την Άρσεναλ. Είναι μία μεγάλη επέτειος και κάποια στιγμή θα γίνει μία γιορτή στο γήπεδο της Άρσεναλ στην Αγγλία. Από την πλευρά μας θα διοργανώσουμε ένα παγκόσμιο συνέδριο προπονητών. Είμαστε ένα σχολείο ποδοσφαίρου και ζωής. Αρχηγός μας είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Το σημαντικότερο για μας είναι ο κάθε αθλητής να χτίσει την εμπιστοσύνη πρώτα στο εαυτό του κι έτσι θα έχει αυτοπεποίθηση στα πάντα. Από την πλευρά του ο προπονητής έχει το 50% της επιτυχίας. Οι προπονήσεις που θα γίνονται θα είναι καταρτισμένες από την ίδια την Άρσεναλ. Γνωρίζω πως εδώ τα παιδιά είναι αξιόλογα και κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εμείς, είμαστε εδώ και θα ξανάρθουμε. Θα έχουμε συχνή επαφή γιατί θέλουμε όλα να πηγαίνουν καλά. Θέλουμε να έχουμε προσωπική επαφή με τον καθέναν από εσάς".

Ο Λάκης Παπαΐωάννου μίλησε για τεχνικά κυρίως θέματα, αλλά και αναφέρθηκε και στην εν γένει συμπεριφορά του κάθε γονέα. Τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ο γονιός να στηρίζει την προσπάθεια του παιδιού, όμως να έχει απόσταση, ώστε να το αφήσει να δουλέψει.

Ο κ. Παπαΐωάννου ήρθε στη Σύρο όχι για να χαϊδέψει... αυτιά γιατί είπε κάποια πράγματα με το όνομά τους και δεν θέλησε να πουλήσει... ωραία παραμύθια. Είπε πως στο ποδόσφαιρο για να προχωρήσεις δεν χρειάζεται μόνο το ταλέντο, αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να γνωρίζει να ακούει και να ακολουθεί πιστά τις εντολές που θα του δώσει ο εκάστοτε προπονητής. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να πιστεύουν όλοι ότι θα βγάλουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. "Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Σύρο, αλλά και που έρχομαι για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις την ομάδας" είπε μεταξύ άλλων.

Συνέχισε λέγοντας "Θέλω να μιλήσω με τους γονείς που είναι υποψιασμένοι. Θέλω να γνωρίζουν το καλύτερο για το παιδί τους. Το ποδόσφαιρο θέλει λίγα λόγια και πολύ δουλειά. Ακολουθούμε μία τακτική και δουλεύουμε πάνω σ' αυτή, ώστε να υπάρξουν καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να γνωρίζουν πρώτα οι γονείς πως το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες. Δεν είναι όλα τα ίδια και δεν μπορούν να διακριθούν όλοι πάνω στο ίδιο αντικείμενο. Από την πλευρά μας δεν είναι σκοπός μας η νίκη. Εντάξει στο ποδόσφαιρο όλοι θέλουν να κερδίζουν, όμως εμείς είμαστε μία σχολή ποδοσφαίρου, όπου όλοι πρέπει να αγωνίζονται. Κανένα παιδί δεν πρέπει να φεύγει δυσαρεστημένο γιατί δεν έπαιξε. Πάνω από όλα είναι το καλό του κάθε παιδιού, γιατί για εμάς το ποδόσφαιρο είναι: Παιχνίδι - Χαρά - Διασκέδαση".

14359889_1732230880362404_94897585_o.jpg

14360472_1732230960362396_1023098948_o.jpg

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares