Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 22:01

«Αλαλούμ» και ένσταση στο Κ18 ΠΑΣ Νάξου - ΑΟ Πάρου [pics]

Μπορεί το χθεσινό 1-6 του ΑΟ Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου να προκάλεσε αίσθηση, όμως όπως φαίνεται το παιχνίδι δεν διεξήχθη κάτω από φυσιολογικές συνθήκες και η τύχη του θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Το χρονικό

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση που πήραμε, πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΑΟ Πάρου απαίτησε να συμμετάσχουν στον αγώνα μόνο παιδιά από τις ηλικιακές κατηγορίες που προβλέπει η προκήρυξη (1999, 2000 και 2001). Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φαν Άακεν συμφώνησε ώστε να τηρηθεί η προκήρυξη, αγνοώντας ότι σε άλλον αγώνα της Κ18 έχουν λάβει κανονικά μέρος παιδιά γεννηθέντα το 2002. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το να συμμετάσχει κάποιο μικρότερο παιδί σε αγώνα οποιασδήποτε κατηγορίας, είναι ένα φαινόμενο που γίνετε στο 95% των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου επικοινώνησαν με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΣ Κυκλάδων, που τους καθοδήγησε πως θα πρέπει να τηρηθούν τα όσα λέει η προκήρυξη. Μία άλλη πληροφορία αναφέρει ότι το ίδιο άτομο στο ημίχρονο σε νέα επικοινωνία προέτρεψε να συμμετάσχουν παιδιά του 2002. Βέβαια ο ΠΑΣ Νάξου δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτά τα παιδιά με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με 11 παίκτες που πληρούσαν τα ηλικιακά κριτήρια, μεταξύ αυτών και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που έπαιξε ως αμυντικός μέσος.

Η τελευταία σχετική εξέλιξη έχει να κάνει μα την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΣ Νάξου να καταθέσει ένσταση για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού είναι σαφέστατο ότι και σε άλλον αγώνα της κ18 έχουν συμμετοχή παιδιά γεννηθέντα του 2002. Έτσι με το σκεπτικό ότι παιδιά μικρότερης ηλικίας λαμβάνουν μέρος σε όλους σχεδόν τους αγώνες, τόσο της φετινής χρονιάς, όσο και προηγούμενων, η ομάδα της Νάξου θεωρεί ότι ο αγώνας δεν έγινε όπως θα έπρεπε και η απαγόρευση συμμετοχής βασικών ποδοσφαιριστών του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο αγώνας

Ο ΑΟ Πάρου, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που είναι από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει, προηγούμενος από το ημίχρονο με 4-0. Πρίνα (7'), Φρατζεσκάκης (11'), Τσούκε (30') και Χίσκα (33') ήταν οι σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πρίνα στο 78' και ο Φρατζεσκάκης στο 78' έκαναν το 0-6, για να μειώσει στο τελικό 1-6 ο Πρεβόλης στο 86'.

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Ψαρρά.

Συνθέσεις 

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετράς, Κωστούλας, Σέργης, Λαγογιάννης, Πετρόπουλος, Σιδερής, Κατσουρός, Πρεβόλης, Πρίντεης, Μανδηλαράς.

ΑΟ Πάρου (Φρατζής): Γεωργιάδης, Χάλκο, Χίσκα, Σκιαδάς, Γκιόκα (53΄Φρατζής), Τσούκε, Πρίνα, Σαρρής Κ-Π. (60' Πάπα), Σαρρής Κ. (66' Δόγκας), Φρατζεσκάκης, Σένκα (54΄Νταουτλάρι).

Αναπληρωματικοί: Δανιηλίδης, Αλιπράντης, Κούκος.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares