Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 14:51

Συνάντηση Τσολάκη με ανθρώπους του Πανκυκλαδικού

Λίγο πριν την είσοδο μας στο 2017 και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το νησί που θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανκυκλαδικό Τουρνουα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν γίνονται ενέργειες, συζητήσεις και επαφές από την Επιτροπή Διοργάνωσης που βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις για να καταλήξει στον τόπο που θα υποδεχτεί την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή που διοργανώνεται στις Κυκλάδες.

Μία από αυτές τις επαφές έγινε πριν λίγες ημέρες στη Νάξο, όπου τα μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης, Μιχάλης Παπαδάκης και Πέτρος Μαράκης επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τους ανθρώπους του τουρνουά να κάνουν μία παρουσίαση της  διοργάνωσης  στον δραστήριο πρόεδρο, ο οποίος έδειξε πως είναι θετικός για να στηρίξει το  12ου Πανκυκλαδικό στο νησί της Νάξου.

Μάλιστα ο κ. Τσολάκης έκανε τις δικές του προτάσεις, ενώ δεσμεύτηκε ότι  θα υπάρξουν παροχές από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές και με άλλους θεσμικούς παράγοντες ώστε να υπάρξει μία τελική απόφαση, σχετικά με το αν η Νάξος θα είναι ο τόπος διεξαγωγής του 12ου Πανκυκλαδικού.

Το σίγουρο είναι ότι η Οργανωτική Επιτροπή θεωρεί ότι η Νάξος είναι ο τόπος που μετά από 4 χρόνια δικαιούται να υποδεχτεί και να διοργανώσει το τουρνουά και κάνει ότι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Βέβαια σε τέτοια περίπτωση όλοι οι φορείς του νησιού και οι άνθρωποι του αθλητισμού θα πρέπει να αγκαλιάσουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι σε μία διοργάνωση που θα φέρει στο νησί για τέσσερις μέρες περίπου 1000 επισκέπτες που θα είναι οι συνοδοί και οι αθλητές.

4bd4d8c70c1694545d9c8c34589501ee_XL.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares