Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 02:17

Εξασφάλισε την πρώτη θέση με επιβλητική νίκη

Η ομάδα Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στη Σύρου απέναντι στον Α.Ο. Πάγου παίρνοντας τη νίκη με 5-1, εξασφαλίζοντας κάπως έτσι την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο της.

Οι Μυκονιάτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα τι θέλουν και πήραν μια εύκολη νίκη. Από την άλλη οι Συριανοί δε μπόρεσαν να αντιδράσουν στη διάρκεια του αγώνα αν και ισοφάρισαν νωρίς.

Τα γκολ για τον Α.Ο. Μυκόνου τα πέτυχαν οι, Κάνιουρας στο 8΄και στο 16', ο Κατσικάλης στο 19', ο Μπομπάι στο 21' και ο Ξυδάκης έκανε το τελικό 5-1 στο 63'. Για τους γηπεδούχους κατάφερε να ισοφαρίσει από τα έντεκα βήματα το Περής στο 11'.

Πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου βρίσκεται στη πρώτη θέση παίρνοντας τη πρόκριση στο Final 4 όπου θα αντιμετωπίσει τον 2ο του άλλου ομίλου, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Κόρφου τον Αίαντα Σύρου για να κλείσει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φάση των ομίλων.

Ο Α.Ο. Πάγου βρίσκεται πλέον στη 2η θέση του ομίλου και βρει στη τελική φάση των πρώτο του 2ου ομίλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς τους Καλόγερα και Βαρθαλίτη. 

Συνθέσεις

Α.Ο. Πάγου (Μπελεγρίνης): Ρούσσος Α., Πιταούλης, Ρούσσος Ι., Ρούσσος Μ., Βαμβακάρης, Φώσκολος, Περιστεράκης, Περρής, Μαυράκης, Πρίντεζης

Αγωνίστηκαν και οι: Χαλαβάζης, Βαμβακούσης, Ζαφείρας, Πρίντεζης, Ρονάλντο, Ρούσσος Αγγ.

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Παλάσης, Χότζα, Τσάνης, Πλάκα, Ξυδάκης, Βερώνης, Ράγια, Κατσικαλάκης, Κάνιουρας, Μπομπάι

Αγωνίστηκαν και οι: Πατσάνι, Δάρας, Πετρόπουλος, Ψύλλιας, Κατρατζόπουλος, Βίλλι, Σιώζος

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares