Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 19:10

Έκανε φινάλε με νίκη ο Αίαντας Σύρου

Η ομάδα Κ18 του Αίαντα Σύρου πήρε τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων με σκορ 1-2 απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος υπέστει την πρώτη του ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Οι Συριανοί ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς καταφέρνοντας να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ από την άλλη αν και ισοφάριστα μόλις τρία λεπτά αργότερα οι Μυκονιάτες έκαναν τη χειρότερη τους φετινή εμφάνιση. 

Πιο συγκεκριμένα ο Αίαντας Σύρου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2' του πρώτου ημιχρόνου με ένα πολύ καλό πλασέ του Μπάιλα, ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 5' με πλασέ του Πλάκα μετά από γέμισμα του Ψύλλια. Οι Συριανή κατάφεραν να αποδράσουν με τη πρώτη τους φετινή νίκη στο 71' μετά από λάθος της Μυκονιάτικης άμυνας το οποίο κατέληξε σε αυτογκόλ. 

Η ομάδα Κ18 έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ενώ περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην ημιτελική φάση. Από την άλλη οι Συριανοί αν και έχουν αποκλειστεί δεν ήθελαν να τελειώσουν το φετινό πρωτάθλημα έχοντας μόνο ήττες. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βαρθαλίτης με βοηθό την κ. Κουκά

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Παλάσης, Χότζα, Τσάνης, Πλάκα, Νταούντ, Βερώνης, Ξυδάκης, Δάρας, Κάνιουρας, Μπομπάι

Αγωνίστηκαν και οι: Κατρατζόπουλος, Καλόγερας, Πατσάνι, Μπουρντένης, Σιώζος, Μιχίλλι, Μπάτσκα

Αίαντας Σύρου (Βάσσαλος): Καλμπουράκης, Γεράρδης, Καραμολέγκος, Βουτσίνος, Πρίντεζης, Αιγιάλης, Ξαγοράρης, Λιέας, Μπάιλας, Σκορδίλης,

Αγωνίστηκαν και οι: Γαληνός, Ρεϊτης, Σούμπιτσης, Πρίντεζης, Καραβέλας, Λαζαρίνος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares