Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:57

Με 50 ποδοσφαιριστές στη Ρόδο ο ΑΟ Μυκόνου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου για τη συμμετοχή της στο «Rhodes Knights Cup».

Η αποστολή του ΑΟ Μυκόνου θα αναχωρήσει στις 19/4 και θα αποτελείται από 50 ποδοσφαιριστές, 6 συνοδούς και αρκετούς γονείς, ενώ είναι πολύ πιθανό να τη συνοδεύσει και ο ίδιος ο Πρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Κουκάς. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου.

Στο μεγάλο τουρνουά, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συμμετάσχουν ακαδημίες σημαντικών ομάδων, τόσο του Εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, η Τουρκική Μπεσίκτας, ο  Απόλλωνας Σμύρνης και ακαδημίες της Ρόδου, της Κω, της Λέρου και της Καλύμνου, είναι κάποιες από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος. 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Ιπποτών Ρόδου διοργανώνει το τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Rhodes Knights Cup» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και είναι αφιερωμένο στη μνήμη των γονιών του Γιώργου Δάνα, Στέργου και Ελπίδας

Όπως τονίζει ο προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών, κ. Πούλος, η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά έχει δύο στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι η προετοιμασία των ομάδων Κ14, Κ16 και Κ18 για τη συμμετοχή τους στα Final Four της ΕΠΣ Κυκλάδων και ο δεύτερος η συλλογή πολύτιμων εμπειριών και παραστάσεων από αγώνες υψηλού επιπέδου, που είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον των μικρών ποδοσφαιριστών.

gfdhhgdfsfd.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares