Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 23:34

Κοντά στην ανάληψη του 12ου Πανκυκλαδικού η Κύθνος

Η Κύθνος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει τη «Γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή»… το 12ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Σε ρυθμούς Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να κινηθεί η Κύθνος τον Ιούνιο.


Μετά από προβλήματα που προέκυψαν σε ενδεχόμενη  φιλοξενία από τα υποψήφια νησιά, η Κύθνος και συγκεκριμένα ο ΑΠΣ Κύθνου έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την οργανωτική επιτροπή του Πανκυκλαδικού Τουρνουά, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο ΑΠΣ Κυθνού που πλέον συμμετάσχει ανελλιπώς στ τελευταία τουρνουά, σε συνδυασμό με την δημιουργία εγκαταστάσεων στο νησί, αλλά και την επικείμενη συμμετοχή ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, συνθέτουν τα καλύτερα συστατικά για την ανάληψη μίας τέτοιας διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, υπάρχει η θετική ματιά του Δήμου Κύθνου στο ενδεχόμενο της ανάληψης του 12ου Πανκυκλαδικού, καθώς τα μέλη της τοπικής αρχής, βλέπουν τη διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο νησί τους ως ένα βήμα παραπάνω στον αθλητισμό.

Αναμφισβήτητα η Κύθνος αποτελεί μία πρωτότυπη και ταυτόχρονα συμβολική επιλογή για την ανάθεση του τουρνουά, καθώς για πρώτη φορά η διοργάνωση θα «ξεφύγει» από τα λεγόμενα μεγάλα νησιά.

Νεότερες εξελίξεις πάνω στο θέμα θα υπάρξουν αύριο, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ τους ΑΠΣ Κύθνου και της Δημοτικής Αρχής, όπου αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares