Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 20:35

Πιστός στο ραντεβού των τελικών ο ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου έκαμψε την αντίσταση της καλοστημένης Θύελλας, ανεβάζοντας την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο, όπου χρειάστηκε ένα δίλεπτο για να «καθαρίσει» το ματς και να πάρει τη χρυσή πρόκριση με 3-0 για τον αυριανό τελικό.

Οι Μυκονιάτες που εξ αρχής είναι φαβορί για τον τίτλο βρήκαν απέναντι τους μία Θύελλα ψυχωμένη και καλοδουλεμένη, που γνώριζε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να ανακόψει τα ατού του αντιπάλου. Όμως η ομάδα του Μάκη Πούλου, φτιαγμένη για τα δύσκολα, βρήκε τις απαντήσεις που χρειαζόταν, με τον Ντένις Χιλάι να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη στο 2ο μέρος, να έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ, να σκοράρει δύο φορές και να στέλνει την ομάδα του στον τελικό.

Για τον ΑΟ Μυκόνου οι παρουσία σε τελικές φάσεις είναι κάτι το σύνηθες ειδικά τα τελευταία χρόνια, ενώ για τη Θύελλα η φετινή της παρουσία στο Fianal Four της Κ18 έρχεται ως επιστέγασμα στη καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Πάντως η γενική παρουσία των Καμαριανών άφησε υποσχέσεις πως ήρθαν για να μείνουν και δεν είναι πυροτέχνημα.

Κλειδί στην παρουσία του ΑΟ Μυκόνου ήταν ο κεντρικός μέσος Χρήστος Ράγια, ο οποίος χθες βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, βοηθώντας καθοριστικά τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα.

Το 1-0 έγινε στο 61', όταν ο Χιλάι και Ράγια συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να στρώνει τη μπάλα στον Κατσικαλάκη, που ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησες.

Πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ΑΟ Μυκόνου μετουσίωσε την υπεροχή του και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 63' ο Χιλάι ανατράπηκε από τον Γκιργκίρη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο κ. Κουζούμης έδειξε τη λευκή βούλα, από όπου ο Χιλάι ήταν εύστοχος κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ατόνησε, με τον ΑΟ Μυκόνου να έχει την υπεροχή και ένα δοκάρι με τον Ράγια και τον Χιλάι να σφραγίζει πανηγυρικά τη νίκη, με εύστοχο τετ α τετ.

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Ρούσσος Β. - Μαργαρίτη

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Κόντρα, Γκιργκίρης, Στούγιος, Πούλης, Καραμολέγκος, Νομικός, Ζαχαράκης (88' Αργυρός), Καψάλης, Κανουσάι (43΄Λ.Τ. Δανέζης), Κουρπέτης (70΄Ζαφυρόπουλος), Ζερινάκης (78' Λέκας)
 
Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης (85' Ψύλλιας), Παλάσης, Πλάκα (89' Κατρατζόπουλος), Πατσάνι, Βερώνης Κ., Ράγια, Βερώνης Μ. (87' Νταούντ), Χόντζα (72΄Ξυδάκης), Κατσικαλάκης (85' Ασράμ), Χιλάι (85' Τσάνης), Μπομπάι (88' Δάρας)
 

Στον ΑΟ Μυκόνου το δεύτερο εισιτήριο [pics-vid]

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares