Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 13:43

Άξιος πρωταθλητής ο ΑΟ Πάρου

Σε έναν τελικό διαφήμιση για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, η ομάδα Κ18 του ΑΟ Πάρου, με μία μεστή εμφάνιση επικράτησε 2-0 του ΑΟ Μυκόνου και στέφθηκε πρωταθλήτρια Κυκλάδων για τη σεζόν 2016-2017.

 Ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 25' είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, με τον ΑΟ Πάρου να επανέρχεται στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, να απαντά στις ευκαιρίες και με μία καταλυτική υπεροχή στην επανάληψη, πετυχαίνοντας δύο τέρματα να σηκώνει τελικά δικαίως το βαρύτιμο τρόπαιο, στέλνοντας στον 7ο ουρανό τους Παριανούς που βρέθηκαν στο στάδιο της Παροικιάς.

Οι δύο ομάδες απέδειξαν πως δίκαια έφθασαν στον τελικό και παράλληλα έδειξαν τη σωστή δουλειά που γίνεται στις υποδομές, εγγύηση για το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Η στιγμή του τελικού έχει να κάνει με τον πανηγυρισμό του σκόρερ του ΑΟ Πάρου στο 1-0 Κοσμά Σαρρή, ο οποίος ανέβηκε στις εξέδρες του γηπέδου και αφιέρωσε στο γκολ στον πατέρα του Νίκο, δείγμα της προσπάθειας και της στήριξης της οικογένειας προς τον έφηβο ποδοσφαιριστή.

Η εικόνα του αγώνα

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν από την αρχή ότι «διψούν» για την κατάκτηση της νίκης και του τροπαίου.  Ο ΑΟ Μυκόνου έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ με τον Χιλάι, αλλά μετά το 20λεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι έδωσαν απαντήσεις με τους Φραντζεσκάκη, Παπαθεοδώρου και Πρίνα, να μη καταφέρνουν να σκοράρουν, καθώς βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό σήμερα Μπουρντένη, που κράτησε το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Η επανάληψη είχε άλλη εικόνα, καθώς ο ΑΟ Πάρου μπήκε πολύ δυνατά και επέβαλε το ρυθμό που ήθελε στο παιχνίδι.

Μπορεί ο Μπουρντένης να πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση στο 49' σε σουτ του Παπαθεοδώρου, όμως οι παριανοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στο 60' και στο 66'.

Αρχικά ο Σένκα εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 40 μέτρα, με το Σαρρή να επωφελείται και να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο γκολ προήλθε από πλασέ του Παπαθεοδώρου, που σε αντεπίθεση βρέθηκε φάτσα με τον Μπουρντένη, τον οποίο και νίκησε γράφοντας το τελικό σκορ στον αγώνα.

Ο ΑΟ Μυκόνου έκανε την προσπάθεια του να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει στο 81' με τον Δάρα. Ο ΑΟ Πάρου από την πλευρά βρήκε χώρους και έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη και τρίτου τέρματος.

Ανάλογη με την ποιότητα του τελικού ήταν και η διαιτησία του Γιάννη Κουζούμη και των βοηθών του Βαγγέλη Ρούσσου και της Σεμίνας Μαργαρίτη.

K18-PROTATHLITES.jpg

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Γεωργιάδης, Χάλκο, Χίσκα, Σκιαδάς, Πρίνα (86΄Φραντζής), Τσούκε, Φρατζεσκάκης, Σαρρής Κ.Π., Παπαθεοδώρου, Σένκα (90' Καραφυλλάκης), Σαρρής Κ. (90΄Γκιόκα).

Αναπληρωματικοί: Δόγκας, Νταουτλάρι, Λάμπρου, Μπλάκα.

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Παλάσης, Πλάκα, Πατσάνι, Βερώνης Κ, Ράγια, Βερώνης Μ. (68΄λ.τ. Δάρας), Χότζα (70΄Ασράμ), Κατσικαλάκης, Χιλάι, Μπομπάι.

Αναπληρωματικοί: Νταούντ, Ξυδάκης, Ψύλλιας, Τσάμης, Κατρατζόπουλος.

Live Stream Τελικός Κ18 ΑΟ Πάρου - ΑΟ Μυκόνου

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares