Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 16:52

Στο «Tropicana» είναι ωραία με… τον Mauri για παρέα!

Η αγωνιστική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία Κ16, αλλά και συμμετέχοντας σε όλα τα Final 4 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κάπως έτσι υπεύθυνος ακαδημιών Σταμάτης Δακτυλίδης, που είναι ο στυλοβάτης των Μικρών τμημάτων του Μυκονιάτικού σωματείου, κάλεσε τους πρωταθλητές Κυκλάδων Κ16 αλλά και τους δευτεραθλητές Κυκλάδων Κ18 να γιορτάσουν στο παγκοσμίως γνωστό κατάστημα του, ‘’Tropicana Beach bar ‘’ τις φετινές επιτυχίες του ΑΟ Μυκόνου.

Εκεί τους περίμενε ακόμα μία έκπληξη, καθώς ο αρχηγός της Λάτσιο Στέφανο Μάουρι, μίλησε μαζί με τα παιδιά της ομάδας και τους έδωσε συγχαρητήρια, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και η σχετική φωτογραφία.

igkljhfdsdrtgy.jpg

Τέλος, εκεί βρέθηκε και ο πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, Θανάσης Δακτυλίδης, ο οποίος μετακόμισε πέρυσι από τη Μύκονο στο Περιστέρι για χάρη του Ατρόμητου, με τον ίδιο βέβαια να συγχαίρει τους πρώην συμπαίχτες και φίλους του για την επιτυχία τους αλλά και τον προπονητή και αρχιμάστορα της επιτυχίας, κ. Μάκη Πούλο.

 Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares