Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 21:18

Στο Λουτράκι ο Α.Ο. Μυκόνου [pics-vids]

Ο Α.Ο. Μυκόνου ταξίδεψε σήμερα (26/6) στο Λουτράκι εκεί όπου θα συμμετέχει στο  «3ο Τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools» όπου είναι αφιερωμένο όπως κάθε χρόνο στη μνήμη του αξέχαστου Τάκη (Παναγιώτη) Μιχαλέτου!

Με σύνθημα «Ποδόσφαιρο-Άθληση- Διασκέδαση» εννέα ομάδες σε δύο ηλικιακά γκρουπ (Παιδικό και Παμπαιδικό) θα απολαύσουν ένα τετραήμερο με την οργάνωση του δικτύου σχολών (Υπεύθυνος ο Τόλης Αποστόλου) και το υψηλό επίπεδο που εγγυάται ο Ατρόμητος!.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν οι: ΑΟ Μυκόνου, Πανλευκάδιος, Ελλάς Βέλου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή, Ευκλείδης Μεγάρων, Family Sports Club Άργους, Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων και βέβαια ο Ατρόμητος.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως από χτες στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου προστέθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πάρου, οι Γιώργος Σαρρης και Αναστάσιος Σαρρης οι οποίοι θα συμμετέχουν στο τουρνουά με τους Μυκονιάτες. 

Η ομάδα Παμπαίδων του Α.Ο. Μυκόνου αντιμετώπισαν σήμερα στις 18:15 τον Ελλάς Βέλου για την πρώτη αγωνιστική του τουρνουά και οι Παίδες τον Α.Ο. Τσιλιβή στις 19:30. 

Τέλος λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ενημέρωση από τους διοργανωτές προς τους προπονητές όλων των ομάδων [βλ. φώτο]. 

Βιντεάκια από τα παιχνίδια

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares