Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 20:14

Στην Κ20 του Ατρόμητου ο Μιχάλης Ξενάκης

Έντονη θα είναι η  Κυκλαδίτικη παρουσία στην Κ20 της σεζόν 2017-2018 της ΠΑΕ Ατρόμητος, καθώς εκτός τον Ντένις Χιλάι και ο Μιχάλης Ξενάκης επιλέχτηκε για το ρόστερ που θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο νεαρός υψηλόσωμος αμυντικός με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΣ Νάξου, όπου διδάχθηκε το ποδόσφαιρο, αλλά και στις Μικτές ομάδες είχε πέρυσι κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών Αθηναϊκών ΠΑΕ, αλλά τελικά επέλεξε να αγωνιστεί στον Ατρόμητο, όπου μετά από μία άκρως επιτυχημένη και μεστή παρουσία στην Κ17, επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της Περιστεριώτικης ΠΑΕ, για  να ανέβει σκαλοπάτι και πλέον ανήκει στην Κ20.

DSC_0155.jpg

Ο Μιχάλης αποτελεί υπόδειγμα χαρακτήρα, πράγμα βέβαια που οφείλεται και στην παιδεία που έχει πάρει από την οικογένεια του, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι και αριστούχος μαθητής.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του έχει παίξει και ο ποδοσφαιρικός του μέντορας, Πέτρος Μαράκης, με τον ίδιο να μην το ξεχνά ποτέ αυτό… Μάλιστα, ο Μιχάλης αφιέρωσε μέρος των διακοπών του στον ΠΑΣ Νάξου, με τον οποίο ταξίδεψε στη Τήνο για να συμβάλει στη παρουσία του συλλόγου στο Tinos Cup.

Πλέον ο Μιχάλης ετοιμάζεται για τη πρώτη συνάντηση της ομάδας στις 12 Ιουλίου, ενώ στις 19 του ίδιου μήνα η Κ20 θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Ελατοχώρι.

DSC_0177.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares