Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 00:51

Με την αστραφτερή παρουσία του Λάμπρου Χούτου το ''2ο Οία Cup'' [pics-vid]

Γεμάτα χαρά και εντυπωσιασμένα από τη συμμετοχή τους στο «2ο Οία Cup» ένιωσαν τα παιδιά των ακαδημιών της Σαντορίνης. Ο Λάμπρος Χούτος ήταν εκεί και έδωσε μία ξεχωριστή νότα με την παρουσία του, καθώς λόγω της φιλίας που τον συνδέει με τον Ντέμη Ζώνα, θέλησε να βάλει το δικό του λιθαράκι στο τουρνουά που διοργανώνει η Κιβωτός Οίας, ομάδας που προπονεί ο βιρτουόζος παίκτης του Πανθηραϊκού.

Ο Διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Ίντερ, ήρθε στη Σαντορίνη αμέσως μετά τον τελικό του Survivor, όπου ως γνωστό συμμετείχε, δίνοντας μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ φάνηκε η απλότητα του ως άνθρωπος και η αγάπη που τρέφει προς τα παιδιά, καθώς όπως θα διαπιστώσετε από το βίντεο δεν τους χάλασε χατίρι και διασκέδασε μαζί τους.

Καρδιά του τουρνουά ο Ντέμης Ζώνας, που έχει την αμέριστη συμπαράσταση του προοδευτικού Πατέρα Νικόλαου από το Πνευματικό Κέντρο Οίας, όπου ανήκει και η πρωτοπόρα ακαδημία Κιβωτός Οίας.

Αλώστε σε προηγούμενο άρθρο είχαμε τονίσει πόσο σημαντικό είναι το έργο που παράγεται από την Κιβωτό και τον προπονητή της Ντέμη Ζώνα.

Το πνευματικό κέντρο Οίας εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Τουρνουά ποδοσφαίρου Οία Cup 2017!!
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σ' αυτήν την όμορφη γιορτή. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τη Θύελλα Καμαρίου, τον ΑΟ Καρτεράδου και τους Galacticos. 
Ευχαριστούμε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Λαμπρό Χούτο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με τη παρουσία του κάνοντας και τις απονομές. 
Τέλος ευχαριστούμε τα παιδιά των ομάδων μας, τον προπονητή μας Ντέμη Ζώνα, τον βοηθό προπονητή Λουκά Βρενάγκρ καθώς και όλους εσάς που στηρίζετε αυτή τη προσπάθεια. 
Το όραμά μας παίρνει μορφή...
Συνεχίζουμε...

Αγώνες

Στόχος σε αυτά τα τουρνουά, σίγουρα δεν είναι η νίκες, αλλά να το χαρούν τα παιδιά. Ωστόσο οι διοργανωτές είχαν ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, με τα παιδιά των ομάδων να αφήνουν άριστες εντυπώσεις, δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές, Ντέμη Ζώνα (Κιβωτός), Στάθη Φίλων (Θύελλα) και Γιώργο Νταρακλίτσα (Καρτεράδος).

Η τελική κατάταξη είχε ω εξής:

fdgds.jpg

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3ο Οία Cup.

Βίντεο και φωτογραφίες

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares