Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 00:39

Από τον Α.Ο. Μυκόνου στον Λεβαδειακό ο… Κατσικαλάκης

Από τον ΟΦΗ και την Κρήτη μετακόμισε στο «νησί των ανέμων» όπου και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Μυκόνου όπου και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις κατακτώντας το Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και την δεύτερη θέση με την Κ18.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κατσικαλάκη ο οποίος πλέον θα φοράει τη φανέλα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και θα αγωνίζεται με την ομάδα Κ17.

Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στη Λειβαδιά όπου και πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά, με το τεχνικό επιτελείο να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε ακόμα μία μετακίνηση Κυκλαδίτη προ της ΠΑΕ Λεβαδειακός, καθώς ο πρώην παίκτης του Πανθηραϊκού και της Λάβας, Μηνάς Βλαβιανός μεταγράφηκε στην Κ20 του συλλόγου.

Σε συνέχεια ο Α.Ο. Μυκόνου ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

“Με την ομάδα Κ17 του Λεβαδειακού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κατσικαλάκης. Ο Νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Λειβαδιά όπου και συμμετείχε σε δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με επιτυχία με τμήματα Κ16 και Κ18 της ομάδας όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων και της δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Κ18.

Οι μεταγραφές του Ντένις Χιλάι στην Κ20 του Ατρόμητου και του Γιάννη Κατσικαλάκη στην Κ17 του Λεβαδειακού αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου από τον κ. Μάκη Πούλο αλλά και από τον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Θεοφύλακτο Παχατουρίδη ο οποίος δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, οι Προπονητές, οι αθλητές και φυσικά όλοι η οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου ευχαριστεί τον Γιάννη Κατσικαλάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική πορεία καθώς και καλή σταδιοδρομία στη ζωή του!”

Ο Κατσικαλάκης μίλησε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr για αυτό το νέο βήμα στη ποδοσφαιρική του πορεία:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου, στον πρόεδρο της ομάδα Αλέξανδρο Κουκά για την υποστήριξη του, το προπονητή κ. Μάκη Πούλο για την εμπιστοσύνη φυσικά τους συμπαίκτες μου και πάνω από όλα την οικογένεια μου που με στήριξαν όλο αυτό τον καιρό.

Ο Λεβαδειακός πιστεύω πως είναι το ένα βήμα παραπάνω για εμένα και ελπίζω πως μέσα από σκληρή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια να καταφέρω να παίξω στη πρώτη ομάδα

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares