Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 23:20

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Άγιαξ Σύρου και ΑΟ Μυκόνου [pics-stats-vid]

Ισόπαλοι, 1-1αναδείχθηκαν οι Κ18 του Αίαντα Σύρου και του ΑΟ Μυκόνου στο ντέρμπι του 1ου ομίλου με τις δύο ομάδες να δείχνουν μόλις στη 2η αγωνιστική ότι είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four.

Ο αγώνας που μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας, εξελίχθηκε σε μία πολύ δυνατή αναμέτρηση με τους Συριανούς να μπαίνουν μπροστά στο σκορ αφού κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με τον Κουκούλη, όμως οι Μυκονιάτες, δεν τα έβαλαν κάτω και με σκόρερ τον Δάρα στο 86΄έφυγαν από τη Σύρο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα του Μάκη Πούλου να μπαίνει δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό να χάνει τη πρώτη ευκαιρία με σουτ του Μπαϊρακτάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία με τον Μπομπάι όμως ο Καλμπουράκης κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα.

Ακόμα μία φορά οι Μυκονιάτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο λεπτό με σουτ του Βερώνη στο 10’ το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 21’ για τον Αίαντα Σύρου με τον Λιέα να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ τον Ψύλλια να κάνει καταπληκτική απόκρουση όμως ο Κουκούλης που ακολουθούσε από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ακόμα μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Αίαντα Σύρου στο 28’ με τον Κουκούλη αυτή τη φορά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ και στη συνέχεια, ο ίδιος ξαναβγήκε τετ α με τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Μυκόνου στο 30’ όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 36’ οι Μυκονιάτες έχασαν τη καλύτερη ευκαιρία στο ματς για να ισοφαρίσουν με τον Μπομπάι να κερδίζει πέναλτι από τον Βουτσίνο, το οποίο εκτέλεσε ο Βερώνης όμως ο τερματοφύλακας του Αίαντα Σύρου κατάφερε να αποκρούσει το σουτ και να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Α.Ο. Μυκόνου να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 54’  με τον Μπάιλα να βρίσκεται απέναντι από τον Ψύλλια, όμως ο τελευταίο μπλόκαρε την μπάλα πριν ο επιθετικός του Αίαντα καταφέρει να σουτάρει. 

Οι φιλοξενούμε έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον ο αρχηγό της ομάδας Βερώνη να κερδίσει τις κόντρες από την άμυνα του Αίαντα στο 71’ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ξανά ο ίδιος παίχτης μετά από κόντρες βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Αίαντα στο 75’ όμως ο Βουτσίνος κατάφερε να βάλει το σώμα του τη τελευταία στιγμή και να στείλει την μπάλα κόρνερ.

Τελικά ο αρχηγός του Α.Ο. Μυκόνου Βερώνης δε κατάφερε να σκοράρει, όμως στο 86’  έδωσε την ασίστ στον Δάρα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την πρώτη θέση για τον πρώτο όμιλο, του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων.  

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσο Ι. και Βαρθαλίτη.

Παρατηρητής αγώνα ήταν οκ. Πέτρος Ραουζαίος

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης, Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης ( 90’  Σούμπιτσης), Μαραγκός Μι., Βουτσίνος, Λιέας, Κωνσταντινίδης ( 55’ Ξαγοράρης), Λαζαρίνος, Κουκούλης (93’ Καραμολέγκος), Σκορδίλης (76’ Βαμβακάρης), Μπάιλας

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πρίντεζης, Βαρθαλίτης, Καραβέλας,

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Παλάσης, Πλάκα, Τσάνης (76’ Σιώζος), Πατσάνι Π., Μπαϊρακτάρι (69’ Πατσάνι Α.), Ηλιάδης (55’ Μιχίλλι), Βερώνης, Δάρας, Χόντζα (59’ Ασράμ), Μπομπάι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Νταούντ, Πετάι, Καλόγερας

Η βαθμολογία

2017-11-24_4.jpg

Φωτογραφίες

 

Η μετάδοση του αγώνα όπως έγινε μέσα από τη σελίδα μας στο facebook

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares