×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 23:48

Νίκη με άρωμα Final 4 για την Κ18 του ΑΟ Πάρου [pics-vid]

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η πρωταθλήτρια ομάδα Κ18 του ΑΟ Πάρου πέρασε αλώβητη από το ΔΑΚ Νάξου κερδίζοντας 0-3 τον Πανναξιακό και φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Νάξου έχοντας από 9 βαθμούς.

Οι Παριανοί καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και έκαναν μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που θα τους στείλουν στο final four, έχοντας απέναντι τους τη νεοσύστατη ομάδα του Πανναξιακού, που τελεί υπό των οδηγιών του Γιώργου Βασαλάκη και ουσιαστικά κάνει τα πρώτα της βήματα.

Στο 13΄ο Χίσκα μετά από παράλληλη μπαλιά βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Το 0-2 έγινε στο 31΄όταν ο Πρίνα, με ατομική ενέργεια, μπήκε μέσα στη περιοχή και με διαγώνιο αριστερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η επικράτηση του ΑΟ Πάρου επισφραγίσθηκε στο 33΄με ένα πανέμορφο γκολ του Κοσμά Σαρρή, ο οποίος μετά από πάσα που άλλαξε σε εκτέλεση κόρνερ από πλάγια θέσει επιχείρησε σέντρα – σουτ που κατέληξε στο γάμα της εστίας του Γκάμε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Φίλιππα Φαν Άακεν και των βοηθών του, κυριών Ψαρρά και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Βασαλάκης): Γκάμε, Κουνάδης, Φακίνος, Ρόντε, Λάμκια, Βαλέττας, Δράγαζης (53΄Αρτσάνος), Μάρκου, Μπάλα, Βρετός, Χανιώτης.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Λουκής (85΄Χανιώτης), Πάπα (85΄Λουκάς), Τσαντάνης (69΄Μπέτσα), Βλάκας (85΄Ζγουράτι), Χίσκα (55΄Νταουτλάρι), Τσούκε, Γκέτσι (62΄Μερσί), Γκιόκα, Σαρρής Κοσ. (69΄Μπέτσα), Σαρρής Κως., Πρίνα.

Η βαθμολογία

2017-12-04.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε μέσα από τη σελίδα μας στο facebook

 

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares