Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 19:06

Νίκη με ανατροπή για την Κ18 του ΠΑΣ Νάξου [vid]

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την Κ18 που έγινε χθες στο ΔΑΚ Νάξου, ο ΠΑΣ Νάξου πήρε μία σημαντική νίκη με ανατροπή με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Μπορεί αγώνας που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και άρχισε με 2 ώρες αργότερα από τον ορισμό του λόγω καθυστερημένης άφιξης του πλοίου, όμως σίγουρα αποζημίωσε τους λίγους πιστούς του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου, με τα παιδιά και των δύο ομάδων να κερδίζουν το χειροκρότημα.

Σο αγνωστικό κομμάτι, ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ Νάξου με ένα γκολ του Στεφανόπουλου στο 2ο λεπτό, ο οποίος  έπειτα από όμορφη ασίστ του Ματσιώτα με όμορφο σουτ από διαγώνια θέση έκανε το 0-1.

Στο 10ο λεπτό ο Παντελαίος μπήκε στην περιοχή πέρασε τρεις παίκτες του Πανθηραϊκού, αλλά ανατράπηκε με τον διαιτητή Φαν Άακεν να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Λέκκας ήταν εύστοχος και ο ΠΑΣ Νάξου έφερε το ματς στα ίσα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το 17΄όπου ο ΠΑΣ Νάξου πέτυχε την ολική ανατροπή, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Παντελαίο που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με την ταχύτητα του βρέθηκε απέναντι στον Πρωτόπαπα, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 2-1.

Το 3-1 του 1ου ημιχρόνου έγινε με εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέκκα, όταν ο Παντελαίος και πάλι έφυγε μόνος στην επίθεση και ανατράπηκε από τον Φίλιππο Κοιλιακούδη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Πανθηραϊκός είχε 1-2 καλές στιγμές να πετύχει κάποιο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη και παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Δημήτρη Κρεμύδα, ο ΠΑΣ Νάξου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα με τον Νίκο Παντελαίο που ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο 53΄ο παίκτης του ΠΑΣ Νάξου, μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς, έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Πολύ καλή η διαιτησία του Φίλιππα Φαν Άακεν και των βοηθών Ψαρρά και Χατζόπουλου.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης Ι., Σιδερής (56΄Σερμάδι), Μελανίτης, Λαγογιάννης, Σέργης Ιακ., Μαργαρίτης, Γρυλλάκης, Γκούφας (58΄Καραπάτης), Μανδηλαράς, Λέκκας (75΄Μερεζέπα).

Αναπληρωματικοί: Βελλέτας, Κόρρα.

Πανθηραϊκός (Κρεμύδας): Πρωτόπαπας, Κοιλιακούδης Αλ. (35΄Δαμίγος), Μενδρινός, Σούμας, Κοιλιακούδης Φ., Βράπι (35΄Κόκκαλης), Τσοβάρας (46΄Ρινάκης), Δρόσος, Φουστέρης (46΄Χατζηλαζαρίδης), Στεφανόπουλος (86΄Φουστέρης), Ματσιώτας.

Αναπληρωματικοί: Προβατόπουλος, Χαραλαμπόπουλος.

Η βαθμολογία

2018-01-27_3.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας 

 

27398842_1981589522162903_1061169338_o.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares