Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 19:52

Ισοπαλία και... πρόκριση για Α.Ο. Μυκόνου και Αίαντα Σύρου [pics-vid]

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι πρωτοπόρων του 1ου όμιλο του πρωταθλήματος Κ18, με τους Α.Ο. Μυκόνου και Αίαντα Σύρου να μένουν στο 1-1 στον αγώνα που έγινε σήμερα  στο γήπεδο του Κόρφου.

Πλέον η πρώτη θέση μετά από 6 αγώνες καταλήφθηκε και μαθηματικά από τον Αίαντα που έχει 14 βαθμούς, ενώ οι Μυκονιάτες με έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται στους 11 βαθμούς, με τους δύο να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση τους στο Final 4.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Συριανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά δείχνοντας πως θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Κουκούλη να βρίσκεται απέναντι στον Ψύλλια και με πλασέ του να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου ανέβασε στροφές στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 18' με τον Κατρατζόπουλο να βγαίνει απέναντι στον Καλμπουράκη και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-1.

Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, έχοντας εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να εντείνουν τις προσπάθειες τους στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς όμως αποτέλεσμα με το τελικό 1-1 να δίνει την πολυπόθητη πρόκριση στην τελική φάση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς του κ.κ Ρούσσο Ι. και Κουκά

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Δάρας, Πλάκα, Τσάνη, Πατσάνι Χότζα, Ηλιάδης (55' Καλογεράς), Ασράμ (55' Μιχίλλι), Κατρατζόπουλος (61' Πατσάνι Α.), Βερώνης Μ., Μπομπάι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Νεστουράνης, Μπάτσκα, Πετρόπουλος, Μπουρντένης

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης, Γεράρδης, Κοτσιπετσίδη, Βαμβακούσης (44' Παράβαλος), Βουτσίνος, Μπάιλας, Σκορδίλης (29' Σκόρδος), Λαζαρινός, Κουκούλης, Ξαγοράρης, Λιέας

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βαρθαλίτης, Πρίντεζης, Ρούσσος, Καραβέλας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας στο facebook

 

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares