Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 21:44

Πρόκριση στο τελικό για το ΕΠΑΛ Σύρου με... επεισόδια!

Μετά από ένα ματς, στο οποίο η ένταση και τα νεύρα ήταν αυτά που επικράτησαν το ΕΠΑΛ Σύρου πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στο ΓΕΛ Μυκόνου και μαζί την πρόκριση για τον τελικό του Σχολικού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου  Κυκλάδων.

Ο αγώνας που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Σύρου, δεν έμεινα σε αθλητικό επίπεδο, καθώς είχαμε μικρή έκτασης επεισόδια από παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο και πέταξαν μια κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ στην συνέχεια καταγράφηκε και επίθεση εξωγηπεδικού σε ποδοσφαιριστή του ΓΕΛ Μυκόνου.

Μάλιστα να νεύρα είχαν ως συνέπεια η ομάδα της Μυκόνου να τελειώσει τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές με κόκκινη κάρτα, ο Κατρατζόπουλος και ο Μπουσάι, ενώ επίσης αποβλήθηκε από τον πάγκο και η προπονήτρια της ομάδας Γεωργία Ράιου για διαμαρτυρία της προς τον διαιτητή.

Σε ότι αφορά το ματς η Συριανοί ξεκίνησαν πατώντας πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Γεράρδη ο οποίος έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Οι Μυκονιάτες ανέβηκαν στο 2ο ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41' με τον Καλογερά ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση απέναντι από τον Πρίντεζη και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-1.

Τελικά όμως η ομάδα του ΕΠΑΛ Σύρου κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Κονδύλα να σκοράρει στο 63' μετά από μια σύγχυση που επικράτησε στην άμυνα του ΓΕΛ Μυκόνου.

Πλέον το ΕΠΑΛ Σύρου θα αντιμετωπίσει στον τελικό το ΓΕΛ Παροικιάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.κ. Ρούσσος Ι με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Καλόγερα.

Συνθέσεις

ΕΠΑΛ Σύρου: Πρίντεζης Μ., Γεράρδης, Φρασκίσκος, Ρούσσος Μ.(36' Καραμολέγκος), Βουτσίνος, Ρούσσος Α., Δεσινιώτης Α.(64' Βαρθαλίτη), Παράβαλος Χ., Κονδύλας, Μπάιλας, Μαρουδιάς

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κουβέλης, Πελεκάνος, Μαρουδιάς, Κουκουλογιάννης, Ρουσσουνέλος

ΓΕΛ Μυκόνου: Ψύλλιας, Πατσάνι, Δάρας, Πλάκα, Χόντζα, Μπουσάι, Βερώνης, Μπομπάι, Ηλιάδης (36' Παλάσης), Καλογεράς, Κατρατζόπουλος (64' Ομάρ)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ζουγανέλης, Μπαϊρακτάρι, Πετρόπουλος, Πετάι


Δημήτρης Δάρας: Ποιος προστάτευσε τα παιδιά;


Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το σαιτ μας

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares