Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 23:50

Στον πρώτο τελικό της ιστορίας του ο Αίαντας Σύρου [pics-vid]

Στον τελικό της κατηγορίας Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αίαντας Σύρου, καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Πάρου στον ημιτελικό και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου διαχειρίστηκε άψογα ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Πάρου είχε την υπεροχή, με τους Συριανούς να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους στην επανάληψη, πετυχαίνοντας 3 τέρματα που τους έδωσαν μία πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση. Στον τελικό, οι Συριανοί θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, που επικράτησε εύκολα με 4-1 του ΠΑΣ Νάξου και πήρε το δεύτερο εισιτήριο.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί σε τελικό τη σεζόν 2011 - 2012, αλλά τότε ο Αίαντας είχε την ονομασία Ολυμπιακός Σύρου. Πάντως τότε ο ΑΟ Μυκόνου είχε επικρατήσει με 4-1.

Ο κόντρα αέρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάτι που οι Συριανοί πρόσεξαν ιδιαίτερα, καθώς γνωρίζουν αυτή την ιδιαιτερότητα που έχει το γήπεδο της Μυκόνου, με τον ΑΟ Πάρου να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση στην επανάληψη, όπου εκτός τον πολύ καλό αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε ο άνεμος.

Ο πρώτος ημιτελικός άρχισε με τον χαιρετισμό του προέδρου του ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος ευχαρίστησε τα σωματεία, τους αθλητές, τους γονείς, αλλά και την ΕΠΣ Κυκλάδων για την διοργάνωση, λέγοντας πως φέτος έχει βγει εις πέρας ένα πού δύσκολο έργο.

KOUKOULIS PANIGIRISMOS K18

Το ματς

Στο πρώτο μέρος οι Παριανοί είχαν των πρώτο λόγο στον αγώνα, φτάνοντας 2-3 φορές κοντά στο γκολ, με τον Αίαντα να περιορίζεται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, έχοντας μία πολύ καλή ευκαιρία.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, με τους Συριανούς να μπαίνουν με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς και να αιφνιδιάζουν τον ΑΟ Πάρου, πετυχαίνοντας 2 κρίσιμα τέρματα μέσα στο δίλεπτο 55΄- 57΄.

Αρχικά στο 55΄ο Λαζαρίνος επανέφερε από πλάγιο, τροφοδοτώντας τον Μπάιλα, ο οποίος με πολύ όμορφη κίνηση και ασύλληπτο σουτ στη γωνία του Χανιώτη έκανε το 1-0.

Αμέσως μετά τη σέντρα ο Αίαντας πίεσε και σε μία αδράνεια της άμυνας μετά από πίεση του Σκορδίλη, ο Βαμβακούσης πετάχτηκε μέσα από έναν όμιλο παικτών και με κοντινό σουτ στο 57΄έκανε το 2-0.

Ο θρίαμβος του Άγιαξ ολοκληρώθηκε στο 65΄, όπου ο Κουκούλης μετά από πίεση ανάγκασε σε λάθος τους παίκτες του ΑΟ Πάρου και με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Πολύ καλή η διαιτησία των Καλορογιάννη, Ανδρικόπουλου και Παπαστολόπουλου

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης (89’ Πρίντεζης), Γεράρδης, Λαζαρίνος (84’ Καραμολέγκο), Κοτσιπετσίδης (66’ Σκόρδο), Βουτσίνος, Ξαγοράρης (90’ Ρούσσος), Σκορδίλης (80’ Ζαρπόνης), Λιέας, Κουκούλης (73’ Παράβαλος), Μπάιλας (89’ Βαρθαλίτης), Βαμβακούσης

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Πάπα (84’ Ζγουράτι), Μπλάκα, Καραφυλλάκης, Μπέτσα, Τσούκε, Γκέτσι, Γκιόκα (67’ Σαρρής Τ.), Σαρρής Κοσ..(62’ Χίσκα), Σαρρής Κων., Πρίνα

Αναπληρωματικοί: Νταουτλάρι, Πανταζής, Τσαντάνης, Λουκής.

*Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου για τις ευκολίες που μας παρείχαν και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Κουκά, ο οποίος σε κάθε μας επίσκεψη στο γήπεδο της Μυκόνου μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ποδόσφαιρο μας. 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το site μας

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

NEROTSOULITHRES_1280_120.jpg

Naxos-Star-TV-Banner.jpg

MYKONOS_KOYKAS_NEW.jpg

MANDILARAS.png

KORALLI_PAROS.jpg

GALLERAKI.jpg

ONE.jpg

NAXOS_MARGARITIS-KIPRITZIS.jpg

 
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares