Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 01:14

Ανώτερος ο ΑΟ Μυκόνου στον τελικό της Κ18 [pics-vid]

Με εμφάνιση που τον κατατάσσει ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ο ΑΟ Μυκόνου νίκησε με 4-1 τον ΠΑΣ Νάξου στον ημιτελικό του final four της Κ18 και ετοιμάζεται για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό της κατηγορίας.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου επέβαλε τον ρυθμό της από την έναρξη του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Η απάντηση του ΠΑΣ Νάξου που ισοφάρισε δεν αποσυντόνισε τους Μυκονιάτες που πίστεψαν στις δυνάμεις τους και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν μία σχετικά εύκολη νίκη, καθώς στο δεύτερο μέρος επικράτησαν ολοκληρωτικά.

Mvp της Αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κατραντζόπουλος που πέτυχε χατ τρικ και ήταν ασταμάτητος επιθετικά, πράγμα βέβαια που οφείλεται και στην σωματική του διάπλαση, καθώς σε αυτό το κομμάτι έχει μεγάλη διαφορά από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Οι Ναξιώτες από την πλευρά τους, παρά το γεγονός ότι είναι μία ομάδα, που στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από παιδιά της Κ16 και της Κ14, έδειξαν τσαγανό και ειδικά στο πρώτο μέρος κοίταξαν τον ΑΟ Μυκόνου κατάματα, έχοντας μάλιστα μοναδική ευκαιρία με τον Παντελαίο να ανατρέψουν το σκορ.

Αυτός θα είναι ο τρίτος κατά σειρά τελικός για τους Μυκονιάτες στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς τη σεζόν 2016-2017 είχα κατακτήσει τον τίτλο στον τελικό της Νάξου με 5-2 απέναντι στον ΑΟ Πάρου, ενώ πέρυσι στον τελικό της Πάρου είχαν ηττηθεί με 2-0 από τον ΑΟ Πάρου.

K18 PANIGIRISMOS IMITELIKOS

Τα γκολ

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπομπάι πάσαρε παράλληλα και μετά από φάση διαρκείας ο Κατραντζόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΣ Νάξου βρήκε την απάντηση στο 26΄, όπου ο Μαργαρίτης με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση έκανε ισοφάρισε σε -.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Κατραντζόπουλος χτύπησε και πάλι, όταν στο μετά από βαθιά μπαλιά και κακή εκτίμηση στην άμυνα του ΠΑΣ, βγήκε μόνος απέναντι στον Σέργη και πλάσαρε εύστοχα, με το να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν με γκολ στην επανάληψη, όταν στο 55΄μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Καλογεράς με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-3,κλειδώνοντας την πρόκριση της ομάδας του.

Ο Κατραντζόπουλος πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο της ομάδας του στο 69΄, όταν μετά από πάσα του Δάρα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

*Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου για τις ευκολίες που μας παρείχαν και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Κουκά, ο οποίος σε κάθε μας επίσκεψη στο γήπεδο της Μυκόνου μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ποδόσφαιρο μας. 

Πολύ καλή η διαιτησία των Ανδρικόπουλου, Καλορογιάννη και Παπαστολόπουλου.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης Γ., Σιδερής, Μελανίτης, Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Καραπάτης, Μανδηλαράς, Γκούφας, Λέκκας, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Βαλέρης, Κόρα, Προμπονάς, Μερεπέζα, Βουδιάς

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Δάρας (87’ Μπάτσκα), Πλάκα (85’ Ασράμ), Τσάνη (72’ Αχμετάι), Πατσάνι, Χότζα (85’ Μπαϊρακτάρι), Καλογεράς, Βερώνης, Κατρατζόπουλος (87’ Πετρόπουλος), Ηλιάδης (70’ Μιχίλι), Μπομπάι

Αναπληρωματικός: Ψύλλιας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

NEROTSOULITHRES_1280_120.jpg

Naxos-Star-TV-Banner.jpg

MYKONOS_KOYKAS_NEW.jpg

MANDILARAS.png

KORALLI_PAROS.jpg

GALLERAKI.jpg

ONE.jpg

NAXOS_MARGARITIS-KIPRITZIS.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares