Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 21:17

Πήρε τον Μικρό τελικό ο Α.Ο. Πάρου [pics-vid]

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο, ο περσινός κάτοχος του τίτλου, Α.Ο. Πάρου επικράτησε στον μικρό τελικό του final four της Κ18 με 5-0 επί του ΠΑΣ Νάξου και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα. 

Οι Παριανοί είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Μικτής Νέων Τάσο Σαρρή, ο οποίος πέτυχε τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του και έδωσε την ασίστ στα άλλα δύο.

Σε ότι αφορά τον αγώνα ο ΠΑΣ Νάξου έφτασε πολύ κοντά στο να προηγηθεί μέσα σε 1 λεπτό, καθώς στο 25΄, μετά από εκτελέσεις φάουλ του Σέργη και του Παντελαίου, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μία στο οριζόντιο και μία στο δεξί κάθετο.

Ο Α.Ο. Πάρου μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ και πήρε το προβάδισμα στο 42' με τον Πρίνα να σκοράρει μετά από προσπάθεια του Σαρρή.

Οι Παριανοί στο 2ο ημίχρονο πάτησαν... το "γκάζι" και στο 53' ο Σαρρής για μία ακόμα φορά μετά από κούρσα, πλάσαρε τον Σέργη και έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Ο επιθετικός του Α.Ο. Πάρου ξαναχτύπησε στο 77' ο οποίος με πλασέ σκόραρε το 3ο τέρμα για την ομάδα του αλλά και το προσωπικό του Χατ τρικ.

Στο 79' ο Χίσκα έκλεψε τη μπάλα και στη συνέχεια, πάσαρε στον Σαρρή ο οποίος σε άδεια τέρμα έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γκέτσι, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη θέση του Πρίνα, με διαγώνιο σουτ στο 85'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαστολόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Ανδρικόπουλο και Πλατιά. Και οι τρεις είχαν εξαιρετική παρουσία.

Συνθέσεις

A.O. Πάρου (Τριανταφυλλόπουλος): Χανιώτης, Πάπα (69' Νταουτλάρι), Μπλάκα, Μπέτσα, Καραφυλλάκης, Τσούκε, Χίσκα (49' Σαρρής Κοσ.), Γκιόκα, Σαρρής, Σαρρής Κων. (80' Μέξι), Πρίνα (79' Γκέτσι)

Αναπληρωματικοί: Πανταζής, Τσαντάνης, Σαρρής Ι.

ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής): Σέργης, Βαλέρης, Σέργης Κ. (46' Λαγογιάννης), Μαργαρίτης, Μανδηλαράς (63' Κόρα), Γρυλάκης, Λέκκα (80' Μερεπέζα), Παντελαίος (63' Βουδιάς), Γκούφας, Προμποντάς (48' Καραπάτης),Σερμάδι

Αναπληρωματικοί: Σιδερής, Μελανίτης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares