Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 23:20

Στην κορυφή των Κυκλάδων η Κ18 του ΑΟ Μυκόνου

Στον θρόνο του πρωταθλητή Κυκλάδων επέστρεψε και πάλι η Κ18 του ΑΟ Μυκόνου που επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 2-1 του Αίαντα Σύρου.

Στο κατάμεστο στάδιο του Κόρφου, οι Μυκονιάτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, αποδεικνύοντας ότι ήταν η καλύτερη και πληρέστερη ομάδα του final four.

Ο Αίαντας είχε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση, καθώς οι Μυκονιάτες φαινόταν ασταμάτητοι, με την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου να ανεβάζει την απόδοση της στην επανάληψη, όπου με την είσοδο του Λιέα στο παιχνίδι έδειξαν να πατάνε καλύτερα, μειώνοντας σε 1-2.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι άνοιξε, με τον ΑΟ Μυκόνου να χάνει ευκαιρίες για να σφραγίσει τη νίκη του, με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Ζουγανέλη στο 80΄αλλά και τους Συριανούς από την πλευρά τους να φτάνουν με αξιώσεις κοντά στην ισοφάριση.

Σε γενικές γραμμές η διαιτητική τριάδα είχε καλή παρουσία, με δύο όμως φάσεις να προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αίαντα Σύρου. Πρόκειται για τη φάση του πέναλτι στον Κατρατζόπουλο, από όπου ήρθε το 0-2 και υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε παράβαση, ενώ στο 50΄μετά από κόρνερ του Αίαντα η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυντικού, με τον κ. Ανδρικόπουλο να λέει παίζετε. Όλες οι φάσεις υπάρχουν στο βίντεο της ζωντανής μετάδοσης, ενώ θα τις βρείτε και στο βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης.

Τα γκολ

Όπως είπαμε ο ΑΟ Μυκόνου ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με τα δύο γρήγορα τέρματα να του δίνουν τον αέρα του νικητή από νωρίς.

Στο 4ο λεπτό ο Πατσάνι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στον Μπομπάι, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 7ο λεπτό ο Κατρατζόπουλος πέρασε μέσα από έναν όμιλο παικτών και στη συνέχεια κάνοντας ένα βήμα έπεσε στο έδαφος, με τον ρέφερι Ανδρικόπουλο, αφού έκανε κίνηση προς τον παίκτη στη συνέχεια να αλλάζει την πορεία του και να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Κατρατζόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε αρχικά από τον Καλμπουράκη, αλλά ο Πατσάνι που ακολούθησε τη φάση με κοντινό σουτ έκανε το 0-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το τελικό 1-2 έγινε από τον Λιέα στο 60΄, όταν ο ταλαντούχος συριανός ποδοσφαιριστής έγινε αποδέκτης της μπάλας στα όρια της μεγάλης περιοχής και με διαγώνιο καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-2.

Αυτό ήταν το 2ο τρόπαιο στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στα τελευταία χρόνια για τους Μυκονιάτες, που μετράνε 2 νίκες και μία ήττα ως φιναλίστ.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Καλόγερα και Παπαστολόπουλου.

Αίαντας Σύρου ( Ρούσσος): Καλμπουράκης, Γεράρδης, Λαζαρίνος (58΄Παράβαλος), Κοτσιπετσίδης (60΄Βαρθαλίτης), Βουτσίνος, Ξαγοράρης, Σκορδίλης (25΄Λιέας), Σκόρδος (53΄ Καραμολέγκος), Κουκούλης, Μπάιλας, Βαμβακούσης.

Αναπληρωματικοί: Καραμολέγκος, Πρίντεζης, Ζαρμπόνης, Ρούσσος.

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Δάρας (50΄Πλάκα), Τσάνης, Πατσάνι, Χότζα (89΄Αχμετάι), Καλογεράς (90΄Μιχίλι), Βερώνης, Κατρατζόπουλος (78΄Ασράμ), Μπαΐρακτάρι (74΄Ζουγανέλης), Μπομπάι,

Αναπληρωματικοί: Ψύλιας, Πετρόπουλος

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

 Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares