Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 23:36

Πρωταθλητές της Κ12 οι Κανονιέρηδες Σύρου [pics-vid]

Τον πρώτο της τίτλο πανηγυρίζει από σήμερα η Βαλένθια Σύρου που σήκωσε το τρόπαιο της Κ12, επικρατώντας στον τελικό με 1-0 του Αίαντα Σύρου.

Σε έναν τελικό που ήταν μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου με τις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου να είναι κατάμεστες ολοκληρώθηκε το final four της Κ12 στη Σύρο, με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ να αναγκάζουν τον κόσμο σε συνεχή χειροκροτήματα.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, τα παιδιά των δύο συλλόγων έβγαλαν κερδισμένο το Συριανό ποδόσφαιρο, καθώς αποδείχθηκε ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον γεμάτο ταλέντο.

Το νικητήριο γκολ ήταν αντάξιο του θεάματος του αγώνα, καθώς στο 27΄ένα ασύλληπτο σουτ του Βαγγέλη Νομικού κατέληξε στα δίχτυα του Αίαντα.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τις δύο ομάδες αν δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, με την έκβαση του αγώνα να παραμένει αμφίρροπη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Το γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια των απονομών, καθώς τα παιδιά βραβεύθηκαν όλα μαζί περνώντας το μήνυμα της ενότητας μέσα από αυτόν τον τελικό, κλίμα που κρίνεται αναγκαίο να υπάρχει ειδικά σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες.

Οι απονομές έγιναν από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονταρίτη, τον αντιδήμαρχο κ. Σαγκινέτο, τον πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου Ερμούπολης κ. Γουλιέλμο Πρίντεζη και φυσικά τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Φρέρη και το μέλος κ. Ραουζαίος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ρούσσος Ι. και Βαρθαλίτης

Κανονιέρηδες Σύρου ( Τζώρτζης): Ρηγούτσος, Μακρυωνίτης, Μαραγκός, Καλλίγερος, Νομικός Π., Ρούσσος, Νομικός Β., Χάμζα, Καμπάνης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Καραγιάννης, Βλάχος, Ραουζαίος.

Αίας Σύρου (Καρδάτος): Κορφιάτης, Κουκούλας, Καπέλλας, Φρέρης, Ρούσσος Αν., Τσιφούτης, Ρούσσος Αλ., Αγάς, Καρδάτος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Στεφάνου, Γιατσίδης, Βλαχάκης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr

Φωτογραφικό υλικό

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares