Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:53

Δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Βαμβακούσης του Πανθηραϊκού

Η συνεργασία της playland με τον Πανθηραϊκό έχει προσφέρει μεγάλη άνθηση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, καθώς η  συμμετοχή  5 ποδοσφαιριστών στις Μικτές ομάδες και η κλήση του Βαμβακούση στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού, αλλά και με τον ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μοστράτο, προκειμένου να συζητήσει για την δοκιμή του Άγγελου Βαμβακούση στα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πράσινο φως, λοιπόν άναψε και ο Άγγελος Βαμβακούσης θα λάβει κανονικά μέρος στα δοκιμαστικά, με τον Πανθηραϊκό να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ένα ευχάριστο γεγονός συνέβη πριν από λίγες ημέρες για το σωματείο μας, αφού ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας ήρθε σε επικοινωνία με τον Πανθηραϊκό, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τη δοκιμή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Λαγωνίδης, εκπροσωπώντας την  Π.Α.Ε  Π.Α.Ο.Κ ζήτησε από τον Πανθηραϊκό να συμμετέχει σε δοκιμαστικές προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο ποδοσφαιριστής του τμήματος  Κ 14 Άγγελος Βαμβακούσης.

Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει την συστηματική προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα των υποδομών, ενώ επίσης αποτελεί μια δικαίωση για το μοντέλο ανάπτυξης των ακαδημιών που χρησιμοποιεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, μέσω της αγαστής συνεργασίας με την ακαδημία ποδοσφαίρου Playland. Εξάλλου, μόνο τυχαία δεν είναι η διαρκώς βελτιωμένη παρουσία των τμημάτων υποδομής του Πανθηραϊκού στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, καθώς και η αυξανόμενη κάθε χρόνο παρουσία των μικρών μας αθλητών στις μικτές μας ομάδες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας εύχεται στον Άγγελο, καλή επιτυχία και να συνεχίσει με χαμηλά το κεφάλι τη σκληρή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares