Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 18:57

Είχε... κέφια ο Γιαννακόπουλος και ο ΠΑΣ Νάξου προκρίθηκε στον τελικό!

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 3-0 του Άγιαξ Σύρου, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο τη συμμετοχή στον τελικό του Final Four για το πρωτάθλημα της Κ14.

Το συγκρότημα του Πέτρου Μαράκη από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις διαθέσεις του όντας ανώτερο δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να διευρύνει το προβάδισμα. 

Από την άλλη, ο Άγιαξ Σύρου πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις, όμως η ανωτερότητα του ΠΑΣ Νάξου ήταν αρκετή για να μην επιτρέψει στους τυπικά φιλοξενούμενους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Γιαννακόπουλος ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του αποτελώντας τον κορυφαίο του ματς.

Μόλις στο 7' ο νεαρός άσος έκανε το 1-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 17' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιαννακόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια στο 58'.

Στα αρνητικά του αγώνα έρχεται να προστεθεί ο τραυματισμός του Στεφάνου που αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι του και αντικαταστάθηκε. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Νεοκοσμίδη και Χατζόπουλο.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Τάκος, Τριαντάφυλλος, Ορφανός, Αντωνόπουλος, Ψαρράς, Καλαβρός, Λέκκας Ν., Πετράς, Χιλάι, Βασαλάκης,Γιαννακόπουλος.

Έπαιξαν ακόμη Κούρτης, Φλεριανός, Χωματάς, Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Παντελαίος.

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Μιχάλης Βασάλος): Στεφάνου, Βαρθαλίτης, Μωραϊτης, Ρούσσος Α, Φρέρης, Κάτρης, Μακρυωνίτης, Ντεσιμόνε, Μπλάμο Δερεμπούκας, Κουντούρης.

Έπαιξαν ακόμη Καφούρος, Σκευοφύλαξ, Βακώνδιος, Ρουμελιώτης, Γκοτσόπουλος, Σίγκας.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε μέσα από το κανάλι του sportcyclades.gr

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares