Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 11:50

Στην 3η θέση της Κ14 ο Άγιαξ Σύρου [vid - pics]

Στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Κ14 τερμάτισε ο Άγιαξ Σύρου αφού στον μικρό τελικό του Final Four που έγινε στο Δ.Α.Κ. Νάξου επικράτησε με 2-1 του μαχητικού ΠΑΣ Τήνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντας πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη απεναντι σε έναν ικανότατο αντίπαλο που προσπάθησε αρκετά όμως η ατυχία στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεψε να είναι εκείνος ο νικητής.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γιάννη Ρόκκα μετά το… υποτονικό α’ μέρος, μεταμορφώθηκαν στην επανάληψη, δημιούργησαν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως από τη στιγμή που έγινε το 0-2, οι «μπλε»… άδειασαν ψυχολογικά, παλεύοντας παρ’ όλα αυτά το ματς μέχρι τέλους.

Μπήκε φουριόζος ο Άγιαξ Σύρου!

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 2’ ο Μπλάμο έφυγε στην πλάτη της άμυνα του ΠΑΣ Τήνου και με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο 11’ οι «μπλε» λίγο έλειψε να φέρουν το ματς στα ίσια όμως το κοντινό πλασέ του Φιλιππούση μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, οι Τηνιακοί είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Τζανουλίνο με σουτ έξω από την περιοχή.

Ανώτερος ο ΠΑΣ Τήνου στην επανάληψη!

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Τήνου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αέρας… συμμάχησε μαζί του και έφτασε κοντά στο γκολ στο 37’ όμως το σουτ του Βόγλη πέρασε λίγο άουτ από δεξί δοκάρι του Ρουμελιώτη.

Στο 42’ ο Τζανουλίνος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε μέσα από την περιοχή με τον Ρουμελιώτη να μπλοκάρει.

Στο 44’ ο Περπινιάς έκανε το διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα πέρασε περίπου ένα μέτρο έξω από το δοκάρι του Ρουμελιώτη.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ωστόσο ο Άγιαξ Σύρου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 47’.

Ο Μπλαμο αφού μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά μετά από ωραία κούρσα, έστρωσε έτοιμο γκολ στον Ρούσσο, με τον τελευταίο να πλασάρει κάνοντας το 0-2, με τη μπάλα να καταλήγει και στο δοκάρι προτού αγγίξει τα δίχτυα του Γιαννόπουλου.

Παρότι το ψυχολογικό βάρος, με δεδομένο ότι οι Τηνιακοί βρέθηκαν να χάνουν με δυο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν να απαντήσουν και να μπουν στο ματς στο 52’.

Συγκεκριμένα ο Φιλιππούσης επωφελήθηκε από τις κόντρες και αφού βγήκε απέναντι από τον Ρουμελιώτη με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Άγιαξ που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Στο 55’ ο ΠΑΣ Τήνου απώλεσε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο κορυφαίος για την ομάδα του κ. Ρόκκα, Φιλιππούσης έκανε τη σέντρα σουτ από αριστερά και ο Αλβέρτης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έστειλε τη μπάλα με σουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 57’ ο Αλβέρτης τρύπωσε στην… καρδιά της άμυνας του Άγιαξ Σύρου, όμως η κεφαλιά του κατέληξε λίγο αουτ.

Στο 64’ ο Βόγλης έκανε τη σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε άουτ.

Στα τελευταια λεπτά, ο ΠΑΣ Τήνου πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, αφού οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν και είδαν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να τους βρίσκει νικητές.

Διαιτητής ήταν ο Νεοκοσμίδης με βοηθούς τον Χατζόπουλο και την Μελανίτη.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιάννης Ροκκας) Γιαννόπουλος Φ., Βλαχάκης, Πλυτάς, Βόγλης, Κελαδίτης, Βιδάλης, Ταράσης (67’ λ.τρ. Πέπα), Περπινιάς, Φιλιππούσης, Τζανουλίνος, Βασιλάκης (53’ Αλβέρτης).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ (Μιχάλης Βασάλος) Ρουμελιώτης, Δερεμπούκας, Μωραϊτης, Ντεσιμόνε (51’ Γκοτσόπουλος), Βαρθαλίτης, Κουντούρης, Μακρυωνίτης (30’ Ρούσσος), Βακώνδιος, Μπλάμο, Κάτρης, Καφούρος (72’ Σκευοφύλαξ).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε μέσα από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares