Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 13:57

Στον τελικό με ηγέτες τους «Σαρρήδες» ο ΑΟ Πάρου [vid]

Ντέρμπι στα... χαρτιά αποδείχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 της Κ16, αφού στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς, ο τοπικός ΑΟ Πάρου που είχε σε μεγάλη μέρα του Τάσο και Γιάννη Σαρρή επικράτησε με 4-0 του Άγιαξ Σύρου, αποτελώντας την πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στον αυριανό τελικό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο. 

Στο α' μέρος ο ΑΟ Πάρου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο όντας ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς κάτι που το φανερώνει και η έκβαση του τελικού σκορ.

Το συγκρότημα του κ. Τριανταφυλλακού έχοντας παραταχθεί με σωστά τακτικά και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Τάσο Σαρρή που πέτυχε το πρώτο τέρμα και σέρβιρε το δεύτερο και Γιάννη Σαρρή που σκόραρε δις, πήρε δικαιότατα το εισιτήριο που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο της Κ16.

Από την άλλη, ο Άγιαξ Σύρου, βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην επανάληψη, ρίσκαρε και είχε τις προυποθέσεις να μπει στο ματς όμως από τη στιγμή που έγινε το 3-0, η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου κατέρρευσε. 

Στο αγωνιστικο κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους αφού ο Τάσος Σαρρής στο 9' ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του και επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις αυτές, ο κορυφαίος του ματς Τάσος Σαρρής μετά από ατομική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Σγουράτι στο 39', με τον βραχύσωμο ακραίο επιθετικό να μην αστοχεί κάνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια ο Άγιαξ Σύρου προσπάθησε να μπει στο ματς, βάζοντας τη μπάλα κάτω όμως κάθε φορά που ο ΑΟ Πάρου χτυπούσε στην κόντρα... ήταν κίνδυνος θάνατος

Στο 44' ο Μάρτιν Χίσκα βρέθηκε πεσμένος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Άγιαξ, όμως ο Ζαράνης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Στο 48' ο Τάσος Σαρρής βρήκε τον Γιάννη Σαρρή με ωραία μπαλιά, με τον τελευταίο να σουτάρει εντός περιοχής και τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη, ο Άγιαξ Σύρου κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, “φόρτωσε” την επιθετική του γραμμή όμως ο ΑΟ Πάρου φρόντισε να μην κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και αυτό οφείλεται στην εκτελεστική δυνατότητα του Γιάννη Σαρρή.

Ο ικανότατος άσος στο 64' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια που σημειώθηκε στην άμυνα του Άγιαξ μετά από κόρνερ του Τάσου Σαρρή και με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 73' ο ΑΟ Πάρου έφτασε κοντά στο 4-0, όταν ο Γιάννης Σαρρής βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και έκανε τη λόμπα όμως η μπάλα έφυγε άουτ, κι ενώ ο άσος του ΑΟ Πάρου συγκρούστηκε με τον Ζαρμπώνη και το δοκάρι στη συνέχεια χωρίς να τραυματιστεί για καλή του τύχη.

Ότι δεν σημειώθηκε στο 73', έλαβε χώρα στην επόμενη φάση. Ο Γιάννης Σαρρής εκμεταλλεύτηκε ακόμη μια αδρανεια στην άμυνα του Άγιαξ, μετά την κεφαλιά-πάσα του Σγουράτι, και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μέσα σε αποθέωση.

Άψογη η διαιτησία του Γιάννη Ζαράνη και των βοηθών του Ρούσσου Ε. και Σεμίνας Μαργαρίτη

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος) Χανιώτης, Σγουράτι, Χερουβείμ, Παντελαίος, Τσαντάνης, Μπέτσα, Χύσκα, Λούκης, Σαρρής Α., Σκιαδάς, Σαρρής Ι.. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Σκανδάλης, Φλέσσας, Σαρρής Γ., Πανταζής, Σαμιος, Διακογιάννης, Αλεξόπουλος.

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος) Παπαδόπουλος Βαρθαλίτης, Καραβελας, Καραμολέγκος, Γαλινός, Ξαγοράρης Βαβμακούσης Γ., Λιέας, Ευμορφόπουλος, Σκόρδος, Παράβαλος. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Ζαρμπώνης, Λαζαρίνος, Φρέρης, Βαμβακούσης Ν., Μαραγκός, Βάλβης, Ρούμελης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares