Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 15:42

Στην 3η θέση ο Άγιαξ Σύρου, 3-1 τον ΑΟ Μυκόνου στα πέναλτι

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Βαμβακούση, που απέκρουσε δυο πέναλτι, ο Άγιαξ Σύρου επικράτησε στην ψυχοφθόρο διαδικασία με 1-3 του ΑΟ Μυκόνου (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Final 4 της Κ16.

Με δεδομένο ότι υπήρχε μεγάλη κούραση από το ταξίδι και από τα χθεσινά ματς, ήταν δεδομένο ότι ΑΟ Μυκόνου και Άγιαξ Σύρου, δεν θα ήταν εύκολο να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο την ποιότητα που αδιαμφισβήτητα διαθέτουν σαν σύνολα.

Κάτι τέτοιο συνέβη, στον μικρό τελικό που έγινε το πρωί στο στάδιο της Παροικιάς εκεί που η ομάδα της Σύρου επικράτησε στα πέναλτι με 1-3 (0-0 κανονική διάρκεια).

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βαμβακούσης που απέκρουσε δυο πέναλτι, όντας από τους κορυφαίους σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Όσον αφορά την κανονική διάρκεια, οι «κυανόλευκοι» είχαν τις σπουδαιότερες ευκαιρίες να προηγηθούν κυρίως με το δοκάρι στο 34’ και τη φάση που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Ξαγοράρης έδιωξε πάνω στην γραμμή, παρ’ όλα αυτά στο τέλος η… τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Από την άλλη, ο Άγιαξ παρουσίασε βελτίωση στο παιχνίδι του σε σχέση με το πρώτο ματς και αποχώρησε από το γήπεδο, λαμβάνοντας την 3η θέση.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 7’, με τον Λιέα να εκτελεί το φάουλ και τη μπάλα να περνάει από πολλά σώματα και να καταλήγει άουτ.

Στο 13’ ο Αίας Σύρου έκανε ωραία κομπίνα σε φάουλ, με τον Ξαγοράρη να βρισκει εντός περιοχής τον Λιέα όμως το σουτ του αρχηγού του Αίαντα σταμάτησε σε σώματα αμυνόμενων.

Στο 18’ ο Καραβέλας έκανε μια μεγάλη κούρσα και έκανε το σουτ με το δεξί όμως ο Μπουρντένης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο 24’ ο ΑΟ Μυκόνου είχε τις προϋποθέσεις για μια καλή επίθεση, όμως ο Φρατζεσκάκης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 34’ το κρεσέντο των ευκαιρίων για την ομάδα του κ. Ρούσσου συνεχίστηκε όταν ο Σκόρδος έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Παράβλο που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε όμως ο Μπουρντένης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 46’ ο ΑΟ Μυκόνου έφτασε κοντά στο 1-0, όταν ο Μιχίλι εκτέλεσε το φάουλ ο Καράβελας έπιασε την κεφαλιά και άθελα του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λιέας απομάκρυνε.

Στη συνέχεα ο ρυθμος έπεσε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να αποδώσουν ελέω και της κούρασης από το χθεσινό ματς. Πάντως, στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Μυκονιάτες είχαν καλή στιγμή όταν ο Μιχίλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε την προβολή μετά την κεφαλιά πάσα του Αχμετάι, και ενώ η μπάλα έδειχνε ότι θα καταλήξει στα δίχτυα, την τελευταία στιγμή ο Ξαγοράραης απομάκρυνε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Καλογεράς (ΑΟ Μυκόνου) 1-0

Σκόρδος (Αγιαξ Συρου) απόκρουση Μπουρντένη

Μιχίλι (ΑΟ Μυκόνου) απόκρουση από Ν. Βαμβακούση

Βαμβακούσης Γιώργος (Αγιαξ Σύρου) 1-1

Ζουγανέλης (ΑΟ Μυκόνου) άουτ

Παράβαλος (Αγια Σύρου) 1-2

Δαρας (ΑΟ Μυκόνου) απόκρουση

Ξαγοράρης (Αγιαξ Συρου) 1-3

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Μάκης Πούλος)Μπουρντένης, Κουσαθανάς, Παπα, Αχμετάι, Δάρας, Ξυδάκης, Ζουγανέλης, Καραγιαννόπουλος, Καλογεράς, Μιχίλι, Φρατζεσκάκης. 

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Καφετζής, Γκελάι, Μπαστουνάς, Ψύλλιας, Κοντιζάς, Χίζα, Μάρκου. 

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Βαμβακούσης Ν., Βαρθαλίτης, Καραβέλας, Καραμολέγκος, Γαληνός, Ξαγοράρης, Παράβαλος, Σκόρδος, Ζαρμπώνης, Λιέας, Βαμβακούσης Γ..

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Λαζαρίνος, Φρέρης, Ευμορφόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Βάλβης, Ρούμελης. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares