Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 22:55

''Αίσθηση'' με την επιστροφή του Μανώλη Κατσούλη στον Πανναξιακό Α.Ο.

Σε μία σημαντική προσθήκη όσο αφορά το τεχνικό επιτελείο και δη τις ακαδημίες του προχώρησε ο Πανναξιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανναξιακός έκανε το μεγάλο deal με τον Μανώλη Κατσούλη, ο οποίος είναι ο προπονητής που στο παρελθόν έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο του νησιού.

Μέχρι το 2004, ως τεχνικός των τμημάτων υποδομών του Πανναξιακού, ο Μανόλης Κατσούλης είχε εδραιώσει των σύλλογο της Νάξου ανάμεσα στις Κυκλαδίτικες ομάδες που πρωταγωνιστούσαν κάθε χρόνο στις κατηγορίες Νέων και Παίδων, κερδίζοντας πολλά τρόπαια και στις δύο κατηγορίες.

Στην εποχή του είχε αναδείξει σπουδαίες φουρνιές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στη συνέχεια αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ανδρικής ομάδας, κρατώντας τον για πολλά χρόνια στη Δ΄Εθνική, αλλά και στην κορυφή των Κυκλάδων.

Χαρακτηριστικό τις επιτυχίας είναι ότι την τελευταία του χρονιά ως προπονητής στις ακαδημίες και την ανδρική ομάδα είχε κερδίσει την άνοδο στη Δ΄Εθνική, έχοντας παίκτες στο ρόστερ του όπως ο Γιάννης Κωστόπουλος  και ο Κώστας Μανωλάς.

Για όσους θυμούνται, επί των ημερών του Μανώλη Κατσούλη είχαν αναδειχθεί παίκτες όπως οι: Αγγελής, Βασαλάκης, Βαθρακοκοίλης, Αξαόπουλος, Περιστεράκης, Λιανόπουλος, Κρητικός, Μανωλάς, Καλαβρός, Μάκαρης, Χασομέρης, Σφυρόερας, Λιαγκρής, Φλεριανός, Πασχαλίδης και δεκάδες άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη νεότερη ιστορία του συλλόγου.

Τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος Μιχάλης Αγγελής, ο οποίος μαζί με τον Νικηφόρο Αξαόπουλο έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις , πραγματοποιούν επαφές ώστε να συγκροτήσουν ένα τιμ το οποίο θα δουλέψει μαζί με τον Μανώλη Κατσούλη, με απώτερο σκοπό την δημιουργία τμημάτων υποδομής που θα μπορέσουν να παράξουν και πάλι ποδοσφαιριστές, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Το βέβαιο είναι ότι το άμεσα επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares