Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 15:13

Η Κ12 ομάδα της Κύθνου θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο

Τα τελευταία χρονια μπήκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων, ομως από τις πρώτες ημέρες ίδρυσης της η ομάδα της Κύθνου δείχνει ότι έχει έναν και μοναδικό στόχο: Την ανάπτυξη της σαν σύνολο, ρίχνοντας παράλληλα και το βάρος στις υποδομές.

Πέρυσι η ομάδα διέγραψε μια μεγάλη επιτυχία αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο "King Cup@ της Κ12 και ήδη οι άνθρωποι του σωματείου δεν αφήνουν τίποτα να πάει στην τύχη.

Με αφορμή την εξαιρετική σχέση που διατηρείται με την ΠΑΕ Ατρόμητος και συγκεκριμένα του προπονητή, κ. Κονιδάρη με τον προπονητή των ακαδημιών των Περιστεριωτών, Σάκη Σάσσαλο, προγραμματίστηκε ένα σπουδαίο γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά της Κύθνου να αποκτήσουν εμπειρίες.

Συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου το τμήμα της Κ12 της Κύνθου θα βρεθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαστάσεις του συλλόγου. Η ξενάγηση θα γίνει από τον κ. Σάσσαλο, ενώ, στη συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο Μαζαράκειο αθλητικό κέντρο που αποτελεί την περιοχή που προπονείται η ΠΑΕ Ατρόμητος και οι υποδομές του, όπου θα ξεναγηθούν από τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Γιώργο Κορακάκη.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας του τμήματος της Κ12 της Κύθνου με το αντιστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares