Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 12:45

Συνάντηση και εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του ΑΜΣ Φιλωτίου στην φυσική του έδρα μετά από 8 χρόνια «εξορίας» σηματοδοτεί την άμεση αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την δημιουργία μία σύγχρονης ακαδημίας να είναι ένα από τα πρώτα βήματα της διοίκησης του συλλόγου.

Πλέον, ο ορεινός σύλλογος απευθύνεται στα παιδιά της δικής του γεωγραφικής περιφέρειας που είναι η ορεινή Νάξο.

Μάλιστα, διαβάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση, που θα έχει τον χαρακτήρα ενημέρωσης και εγγραφών:

«Το 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τα τμήματα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, καθώς δρομολογείται η μεγάλη επιστροφή στην φυσική μας έδρα, το γήπεδο ‘’Γιάγκος Γρατσίας’’ που έρχεται έπειτα από σχεδόν 8 χρόνια.

Η επαναχρησιμοποίηση του γηπέδου μας, δίνει πλέον άλλες δυνατότητες λειτουργίας σε όλα τα τμήματα, αλλά πολύ περισσότερο, στα τμήματα των ‘’υποδομών’’ που επιτέλους θα λειτουργήσουν όπως ονειρευόμαστε.

Το Φιλώτι και γενικότερα η ορεινή Νάξος, έχουν μία μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων και αυτό θέλουμε να επαναφέρουμε.

Με σωστό προγραμματισμό, τους κατάλληλους προπονητές, όπως ο Ηλίας Ορφανός, αλλά πολύ περισσότερο με σύγχρονες μεθόδους και σωστό πλάνο, είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα αναδείξουμε ποδοσφαιριστές που θα μας κάνουν υπερήφανους.

Ανακοινώνουμε λοιπόν την έναρξη λειτουργίας μία σύγχρονης ποδοσφαιρικής ακαδημίας που θα έχει ως έδρα το γήπεδο του Φιλωτιου ‘’Γιάγκος Γρατσίας’’. Προσκαλούμε όλα τα παιδιά του Φιλωτίου και της ορεινής Νάξου μεταξύ 4 και 18 ετών να ενταχθούν στην ακαδημία μας.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει αύριο Τετάρτη 22/8 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών στο Φιλώτι. Εκεί θα συζητήσουμε για τον τρόπο λειτουργίας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο εγγραφών, κ. Γιάννη Ψαρρά (6944 30 6590).

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares