Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 18:34

Κ16: "Λευκή" ισοπαλία στο Α.Ο. Μυκόνου - Αίαντας Σύρου!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας για τον 1ο όμιλο της Κ16 μεταξύ του Α.Ο. Μυκόνου και του Αίαντα Σύρου, με τους Συριανούς να παραμένουν στη πρώτη θέση με 10 βαθμούς ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση με 8 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αίαντα να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα, καθώς “πάτησε” στη μεγάλη περιοχή του Α.Ο. Μυκόνου αρκετές φορές, όμως η ομάδα του Μάκη Πούλου, όσο περνούσε η ώρα ισορρόπησε το ματς.

Στο 2ο ημίχρονο άλλαξαν οι ρόλοι και αυτή τη φορά η ομάδα της Μυκόνου ήταν αυτή που ξεκίνησε δυνατά, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Τελικά, καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στο ματς, που έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ιωάννης

Α.Ο. Μυκόνου ( Μάκης Πούλος): Μπουρντένης (51' Πετράκης), Καραγιαννόπουλος, Κουσαθανάς, Πάγια Β., Κοντιζάς, Ξυδάκης, Πάγια Κ., Γκελάι (51' Θεοδώρου), Μπαστούνας (51' Δάρας), Λούλα, Μάρκου (63' Χία)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ρέτσι, Μελαδίνης, Ντάτσι

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Βαμβακούσης, Ρογγότης, Καραβέλας, Ροσσολάτος (80' Γαλακτίδης), Γούρνας, Πρέκας, Καραμολέγκος (51' Μπλάμο), Ξαγοράρης (80' Βόλτης), Πιταούλης, Καραγιάννης (59' Σίγκας), Χριστόπουλος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ρούσσος, Στεφάνου, Χαλαβαζής

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares