Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 00:28

Το μέλλον της Λάβας Εμπορείου είναι εδώ!

Μπορεί το ανδρικό τμήμα της Λάβας Εμπορείου να μην συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο σύλλογος από το Εμπορείο της Σαντορίνης παραμένει ανενεργός, καθώς το βάρος πλέον έχει πέσει αποκλειστικά στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου και επιτελείται σπουδαίο έργο.

Οι άνθρωποι της διοίκησης, Μιχάλης Βάλβης, Ζήσης και Χαράλαμπος Δρόσος, όπως και ο προπονητής των ακαδημιών, Μιχάλης Τζωρμπατζάκης επιτελούν σπουδαίο έργο, χτίζοντας το μέλλον της Λάβας, που θα βασιστεί πάνω στα 40 και πλέον παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στην ακαδημία του συλλόγου.

Μάλιστα, η δράση δεν περιορίζεται μόνο σε προπονήσεις, καθώς συχνά πραγματοποιούνται φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ακαδημίες από το νησί της Σαντορίνης.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η Κ12 της Λάβας αντιμετώπισε σε φιλικές αναμετρήσεις της αντίστοιχες ομάδες της Οίας και του Καρτεράδου, όπου πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Αμέσως μετά τους αγώνες, ακολούθησε η ακόλουθη ανακοίνωση της Λάβας Εμπορείου, που αναφέρει τα εξής:

Δυο αγώνες πραγματοποίησε η ομάδας μας Κ12 απέναντι στις αντίστοιχες του Καρτεραδου και της Οιας η οποία πέρασε νικηφόρα και στους δυο αγώνες .
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν περίπου 40 αθλητές οι οποίοι άφησαν πολλες υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου μας .
Θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς των αθλητών μας για την μεγαλη υποστήριξη τους σε αυτό το νέο εγχείρημα για τον σύλλογο μας με μοναδικό σκοπό να αγωνίζεται με παίκτες προερχόμενους απο την Ακαδημία μας στις μεγαλύτερες κατηγορίες .
Οι αγώνες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα .
Τελος θελουμε να ευχαριστήσουμε και τις ακαδημίες του Καρτεραδου και Οιας για την συμμετοχή τους σε αυτούς τους φιλικούς αγώνες .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares