Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 20:47

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Σύρο για την Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου

Με μια σημαντική νίκη έφυγε από τη Σύρο η Κ18 του Α.Ο. Μυκόνου καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 του Α.Ο. Πάγου και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το Πρωτάθλημα “ΕΚΟ” της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι Μυκονιάτες έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο λεπτό καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Αχμετάι να βρίσκει μόνο τον Χόντζα ο οποίος πλάσαρε τον Μαρουδιά και έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, και στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 11' ο Καλογεράς έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Μαρουδιάς, ενώ στη συνέχεια ο Μιχίλλι σε κενό τέρμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησαν αν ισοφαρίσουν, με πιο μεγάλη ευκαιρία στο 37΄ όταν ο Σιγάλας σέντραρε και βρήκε μέσα στη μικρή περιοχή τον Σούμπιτση του οποίου το σουτ κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου ανέβασε και άλλο το ρυθμό του χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τρίτο τέρμα, και τον Μαρουδιά να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση αποκρούοντας αρκετά σουτ καθώς και τετ α τετ.

Οι Συριανοί μείωσαν στο 90' τελικά με τον Βουτσίνο Ισίδωρο, καθώς βρέθηκε απέναντι στον Μπουρντένη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς κ.κ. Ρούσσο Ι και Ρούσσο Σ.

Α.Ο. Πάγου (Νίκος Βουτσίνος): Μαρουδιάς, Αρακάς, Φούντας, Βουτσίνος (68' Καμπάνης), Μαρουδιάς Ν., Γαληνός, Σούμπιτσης, Γεράρδης, Σιγάλας, Σκορδίλης, Ευμορφόπουλος (56' Βουτσίνος Ι.)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μαραγκός, Αλουμάνης, Βαμβακούσης, Καμπάνης

Α.Ο. Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Μπουρντένης, Δάρας, Αχμετάι, Τσάνης, Μπαϊρακτάρη, Ξυδάκης, Καλογεράς, Μιχίλλι (90' Κοντίζας), Χόντζα, Κάνιουρας (87' Καραγιαννόπουλος), Μπομπάι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γκελάι, Ψύλλιας, Πάγια, Χίσα

Δείτε όλη τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Δείτε και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares