Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 22:05

Σημαντικό "τρίποντο" για την Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου στη Σύρο [vid & pics]

Η ομάδα Κ16 του Α.Ο. Μυκόνου έφυγε με ένα σημαντικό “τρίποντο” από τη Σύρο καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 επί του Α.Ο. Πάγου και παρέμεινε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Αίαντα Σύρου, με τις δύο ομάδες αν έχουν από 14 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με το 0-0 όμως του πρώτου ημιχρόνου να αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και το 2ο ημίχρονο, με τους Μυκονιάτες όμως να ανεβάζουν τον ρυθμό τους, όμως από την άλλη και η ομάδα Σύρου, που μάλιστα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 47' να ανοίξει το σκορ με τον Σούμπιτση αν βλέπει τον Μπουρντένη να του λέει όχι σε σουτ και αν αποκρούει σε κόρνερ.

Τελικά ο Α.Ο. Μυκόνου πέτυχε το γκολ το οποίο του έδωσε τη νίκη με τον Χόντζα, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Πάγια, και βρέθηκε απέναντι από τον Μαραγκό, πλασάροντας εύστοχα για το 1-0, που ήταν το σκορ που έκρινε την αναμέτρηση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφης και Ρούσσος

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης, Καφεντζής, Κουσαθανάς (65' Χίσα), Κοντιζάς, Πάγια, Ξυδάκης, Μπαστούνας (67' Πάγια), Γκελάι (53' Καραγιαννόπουλος), Χόντσα, Θεοχάρη, Παύλου (53' Θεοδώρου)

Αναπληρωματικοί: Πετράκης, Μάρκου, Καλογεράς

Α.Ο. Πάγου (Πελεγρίνης): Μαραγκός, Καλλέργης (75' Κουκουλογιάννης), Καλλανιώτης, Ρούσσος, Αλουμάνης, Βαρθαλίτης, Δρακάκης (41' Χαλαβαζής), Βουτσίνος, Μαυρικάκης (65' Βακόνδιος), Αρακάς, Σούμπιτσης

Αναπληρωματικοί: Ράφιος, Κενίνι, Ρούσσος Ι., Μαρκόπουλος

Δείτε το βίντεο του αγώνα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του Edward Veizi

Βαθμολογία

2019-01-18_2_e9392.jpg

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares