Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 19:52

Προπονήθηκαν με το εθνόσημο Φέγγης, Γιαννακόπουλος, Βαμβακούσης και Κυρίτσης

Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αποτέλεσαν τη... δίοδο προκειμένου να ακολουθήσει το μεγάλο βήμα που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας.

Ο λόγος για τους άσους του Πανθηραϊκού-Playland Ανδρέα Φέγγη και Άγγελο Βαμβακούση, τον επιθετικό του ΠΑΣ Νάξου, Κώστα Γιαννακόπουλο και τον ακραίο μπακ-χαφ του Παμμηλιακού, Αντώνη Κυρίτση.

Τα τέσσερα νεαρά παιδιά που ξεχώρισαν με την Μικτή Κυκλάδων Κ14, μετρώντας παράλληλα και διακρίσεις με τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΠΣ Κυκλάδων, βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία που θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους είτε καταφέρουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο είτε όχι.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί άσοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Η απόδοση τους κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και ευχή όλων είναι να ξανακληθούν όχι μόνοι οι συγκεκριμένοι παίκτες αλλά ακόμη περισσότεροι, αφού η δουλειά που γίνεται από τον Ενωσιακό προπονητή, Γιώργο Μοστράτο και από τους τεχνικούς των ακαδημιών διάφορων συλλόγων των Κυκλάδων δεν είναι τυχαία.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares